fbpx

header

Turističke atrakcije Beograda – gejming varijanta

gradovi-u-fokusu

Volite da otkrivate tajne Beograda ili istražujete dobro poznate znamenitosti našeg glavnog grada? Sada to možete i u svojoj ruci, kroz nekoliko klikova!

 

Interaktivna igrica “Pronađite turističke atrakcije glavnog grada” dolazi pravo iz programerskog sektora Turističke organizacije Beograda – TOB, koja ima za cilj da na zabavan način korisniku prikaže sve famozne atrakcije. Igrica je prilično jednostavna za “ukačiti”, pri čemu korisnik pronalazi različite objekte u sklopu slike koja je prikazana na ekranu.

 

Na ovaj način, najmlađima se pruža prilika da unaprede svoje znanje o Beogradu i saznaju nešto novo koristeći izvor informacija koji je njima blizak – igricu, dok odrasli mogu da osveže dosadašnji odnos koji su imali prema znamenitostima našeg sadržajnog grada. Ovaj interesantan i nesvakidašnji poduhvat trenutno je dostupan na srpskom i engleskom jeziku, a može biti odlična zabava svim ukućanima tokom zimskog popodneva provedenog kod kuće, ili u trenucima kada želite da “ubijete”  vreme u gradskom prevozu.

 

Novu igricu pronađite na TOB sajtu ili klikom na link i doživite Beograd iz nove perspektive!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište