fbpx

header

Stiže nam i platforma HBO Max

hbo-max-srbija

Nakon što je objavljeno da će Disney+ biti dostupan u Srbiji, pojavila se i informacija da stiže i HBO Max.

 

Premijum striming platforma kompanije „Warner Media“  biće dostupna u Srbiji od 8. marta i zameniti postojeću HBO Go platformu.

 

– Globalno lansiranje platforme nastavlja se po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih evropskih zemalja. Time na svetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriji – izjavio je direktor platforme HBO Max International Johanes Larčer.

 

Larčer je dodao i da je u toku realizacija strategije da širom sveta postanu dostupni direktno potrošačima. To će, uz njihove sadržaje, doprineti tome da budu jedna od vodećih svetskih striming platformi.

 

– HBO Max predstavlja novo striming iskustvo. Nudi zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za decu iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije. Sve to i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj ceni – kaže generalna direktorka za HBO Max EMEA Kristina Sulebak.

 

Distributeri najavljuju da će prvi put na jednom mestu biti objedinjene nove i kultne Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove.

 

Među najpopularnijim filmovima koji će biti dostupni su „Matriks: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“. Biće dostupni i novi naslovi poput „Stanice jedanaest“, „Mirotvorca“, druge sezone serije „Vučje vaspitanje“, „Seksualnog života studentkinja“ i mnogih drugih.

 

Ova platforma će biti dostupna na smart televizorima, uređajima za striming, konzolama za igranje, mobilnim telefonima i kod odabranih operatera.

 

HBO Max je striming platforma kompanije „Warner Media“ koja nudi zabavu vrhunskog kvaliteta.

 

Platofrma je lansirana u SAD-u u maju 2020. godine. Već u junu 2021. godine započela je globalno proširenje lansiranjem na tržišta u Latinskoj Americi i Karibima.

 

Nakon toga je usledio ulazak na evropsko tržište lansiranjem usluga u nordijskim zemljama i Španiji.

 

„Warner Media“ platforma će biti dostupna u dodatnih 15 zemalja u Evropi, uključujući Holandiju, Poljsku, Rumuniju, Češku Republiku i Portugal. Ovim lansiranjem platforma će proširiti dostupnost na 61 teritoriju u Evropi i Americi kao deo svog postepenog globalnog uvođenja.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište