fbpx

header

Stiže Metavers prodavnica: Ovo će biti dostupni brendovi

metavers-avatar-store-2022

Nije tajna da je Metavers veliki ulog za platforme Fejsbuk Instagram i Mesendžer. Iako još uvek nije postao dostupan svima, Mark Zukerberg ima velike planove.

 

Osnivač Fejsbuka je na svom profilu objavio da će uskoro biti dostupna Avatar Prodavnica (Avatars Store). Prodavnice će prvo biti dostupne u SAD, Kanadi, Meksiku i na Tajlandu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metafo (@metafo.io)

 

– Lansiramo Avatar Store na Fejsbuku, Instagramu i Mesendžeru, tako da ćete moći da kupite digitalnu odeću za svog Avatara – napisao je Zukerberg.

 

U online prodavnici će se prodavati virtuelni modni komadi za avatare. Prvi brendovi koji će se naći su Balenciaga, Prada i Thom Browne.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by cryptoshrypto (@cryptoshrypto_)

 

Zukerberg i Eva Čen, potpredsednik za modu i šoping Metaversa, podelili su ove vesti i otkrili kako će izgledati novi Meta avatari.

 

Čen je prikazala vizual na kameri, a na njemu su se nalazili avatari u nekoliko različitih stajlinga. Pojavili su se Balenciaga moto odelo, bela vetrovka i šorts iz Prada Line Rossa kolekcije. Bilo je tu i jedno od prepoznatljivih sivih odela sa Thom Browne potpisom.

 

Virtuelni modeli biće dostupni na Instagramu, Facebooku i Messengeru. Meta planira da proširi platformu i da se u prodaji uskoro nađu i drugi brendovi. Cene virtuelnih modnih komada sa dizajnerskim potpisom još uvek nisu otkrivene. Smatra se da će cene biti slične kao i u pravim prodavnicama.

 

Predstavljamo vam još jedanaest Metavers brendova koji trenutno prodaju svoje kolekcije u digitalnoj realnosti. To su Nike, Zara, Gucci, Stella Artois, Adidas, Atari, Burberry, Forever 21, Vans, Ralph Lauren i Tommy Hilfiger.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište