fbpx

header

Panel u Metaversu: Najveći stručnjaci za kripto i NFT u Beogradu

nft-metaversu-exit-konferencija-2022

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom. Ovaj jedinstveni događaj, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

 

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti DJ Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

 

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

 

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući „rudarenje“, ulaganje i još mnogo toga. Sve će biti prikazano kroz iskustvo vodećih svetskim eksperata. Posetioci će moći i da istraže nove aspekte NFT sveta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korišćenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa. Oni će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svet kakav poznajemo.

 

nft-metaverse-exit-konferencija-2022

Krejg Selers

 

Direktor programa TOMORROW konferencije, Zoran Tadić istakao je da je ovo najeksluzivniji događaj u regionu i šire.

 

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere. Među njima su Krejg Selers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blokčejn ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY,  Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto menjačnice Ecd.

 

Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, održaće se panel u Metaversu. Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru. Govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će na Metaversu razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

 

O sve popularnijim NFT-jevima govoriće Vitomir Jevremović, Ari Tomason, Ipšita Kumar, Arvin Kamšeh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gejmingu i NFT-u govoriće Vesli Elul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex, lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije.

 

Noćni program uključiće ekskluzivni event u BelexpoCentru na kom će nastupiti Maceo Plex, kao i žurka u klubu Hype. Biće organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu Buddha Bar.

 

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište