fbpx

header

Panel u Metaversu: Najveći stručnjaci za kripto i NFT u Beogradu

nft-metaversu-exit-konferencija-2022

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom. Ovaj jedinstveni događaj, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

 

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti DJ Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

 

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

 

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući „rudarenje“, ulaganje i još mnogo toga. Sve će biti prikazano kroz iskustvo vodećih svetskim eksperata. Posetioci će moći i da istraže nove aspekte NFT sveta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korišćenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa. Oni će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svet kakav poznajemo.

 

nft-metaverse-exit-konferencija-2022

Krejg Selers

 

Direktor programa TOMORROW konferencije, Zoran Tadić istakao je da je ovo najeksluzivniji događaj u regionu i šire.

 

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere. Među njima su Krejg Selers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blokčejn ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY,  Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto menjačnice Ecd.

 

Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, održaće se panel u Metaversu. Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru. Govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će na Metaversu razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

 

O sve popularnijim NFT-jevima govoriće Vitomir Jevremović, Ari Tomason, Ipšita Kumar, Arvin Kamšeh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gejmingu i NFT-u govoriće Vesli Elul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex, lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije.

 

Noćni program uključiće ekskluzivni event u BelexpoCentru na kom će nastupiti Maceo Plex, kao i žurka u klubu Hype. Biće organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu Buddha Bar.

 

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Boston-168-drugstore-2022

Boston 168 nastupa u Drugstoru

Pripremite se za nerede u oktobru uz Music Reactions. Omiljeni italijanski duo Boston 168 vraća se u Drugstore Beograd.   Torinski duo Boston 168 jedan je od najsjajnijih primera novije

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište