fbpx

header

Netflix uvodi novinu koja će razočarati mnoge korisnike

Netflix-striming-filmova-2022

Od 16. marta najpopularnija filmska platforma širom sveta Netflix rešila je da se obračuna sa problemom “deljenja lozinki”, što će verovatno razočarati mnoge širom sveta, koji su se ovom opcijom koristili, iako je zvanično zabranjena.

 

Za ove filmove se čekanje isplati: Donosimo vam 10 naslova

 

Upravo zbog toga, popularna striming platforma rešila je da ovoj praksi stane na put, pa će zvanično omogućiti da sa nekim delite nalog, što ćete ubuduće moći da radite samo u okviru određenih paketa i uz doplatu.
Netflix već uveliko testira opciju koja će korisnicima onemogućiti besplatno deljenje svojih naloga i lozinki, koju ćete uskoro moći da koristite u okviru nekoliko paketa (“premium” i “standard”).

 

Netflix

Foto: Pixabay

 

Čelnici kompanije smatraju da 221 milion pretplatničkih naloga koji trenutno postoje nije dovoljno, pa na ovaj način želi da poveća broj svojih korisnika širom sveta.

 

Ova opcija biće moguća u ovkiru nekoliko paketa, a testiranje je uveliko počelo u nekoliko zemlja Južne i Centralne Amerike – Čileu, Kostariki i Peruu.

 

Ubuduće, korisnici koji žele da dodaju osobe van svog domaćinstva, moraće da izdvajaju dodatnih 2,99 američkih dolara svakog meseca, što iz Nektfliksa smatraju da nije velika suma.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište