fbpx

header

Gradski IT kamp za decu – Programiranje u Minecraft-u

minecraft-studio-kurs-kiber-one-2022

Specijalno za ljubitelje Minecraft-a, KIBERone je pripremio program za školski raspust „Minecraft Education“. Na ovom programu će vaše dete ući u stvaralačku atmosferu, naučiti da rešava logičke zadatke i zainteresovaće se za izradu programa.

 

Tokom ovog kursa deca će naučiti kako da istražuju i menjaju virtuelni prostor, analiziraju kod, izučavaju i prave algoritme, projektuju objekte i izrađuju karte i usavršavaju se u dizajnu igrica i mnoge druge stvari.

 

Klince očekuje zdrava užina, ali i dodatne aktivnosti. Dodatne aktivnosti podrazumevaju engleski jezik, zabavu, kognitivne i fizičke aktivnosti.

 

Kurs traje pet dana, od ponedeljka do petka u periodu od 15. do 19. avgusta, od 10 do 13 časova.

 

Starost dece koja mogu da se prijave na ovaj kurs je od 7 do 14 godina, a grupe su ograničene. Časovi se održavaju u učionicama škole KIBERone.

 

Rezervišite vaše mesto putem kontakt forme na sajtu ili putem poruke ili broja telefona 069 440 7322.

 

Minecraft je video igra koju je razvio Mojang. Igru je kreirao Markus „Notch“ Person u programskom jeziku Java. Nakon nekoliko ranih privatnih verzija za testiranje, prvi put je objavljen u maju 2009. godine. U potpunosti je objavljena u novembru 2011. godine, kada je Noč odstupio, a Jens „Jeb“ Bergensten preuzeo razvoj.

 

Igrica je od tada preneta na nekoliko drugih platformi i najprodavanija je video igra svih vremena. U pitanju je preko 238 miliona prodatih kopija i skoro 140 miliona aktivnih korisnika mesečno od 2021. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište