fbpx

header

EXIT ide u Metaverse: Lansira NFT kolekciju zajedno sa velikim muzičarima

EXIT-NFT-Collections

EXIT festival ulazi u Metaverse čime najavljuje predstavljanje specijalne digitalne umetnosti u obliku nezamenljivih tokena, tačnije NFT-ova.

 

Prva Exitova NFT kolekcija biće dostupna u narednih nekoliko nedelja, a kreira se u saradnji sa velikim muzičkim zvezdama.

 

Sve novosti biće prvo objavljene na Exitovoj zajednici na Discordu kojoj se svi mogu pridružiti na ovom linku. Za najbrže članove pripremljen je poseban poklon, ekskluzivan NFT limitirane serije. Deliće se samo ovom prilikom i vlasnicima će pružiti ekskluzivne sadržaje, kao i poseban status unutar Exitove digitalne zajednice. Većina NFT-ova u Exitovoj kolekciji biće kreirana tako da mogu da se koriste u Multiverse-u.

 

U ovoj nadolazećoj 3D web stvarnosti, pokretanoj najnovijim tehnologijama, muzičari i autori će biti stavljeni u centar muzičke industrije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Festival (@exitfestival)

 

U saradnji sa vodećim svetskim IT kompanijama, razvija se zajednica u kojoj će niz različitih platformi staviti umetnike i kreativce u epicentar zbivanja. Fanovima ili onima koji će to tek postati, biće dostupni do sada neviđeni i inovativni načini interakcije, komunikacije i iskustva.

 

Lansiranje NFT kolekcije rezultat je i saradnje Exita i SolSea, jedne od najpoznatijih svetskih internet platformi za trgovinu nezamenjivim tokenima. Ovom saradnjom EXIT, kao jedan od vodećih brendova svetske festivalske i muzičke industrije, daje podršku domaćoj IT i kreativnoj industriji.

 

Dodatni razlog za izbor SolSea je usmerenost na blockchain Solana, koja je bolji ekološki izbor u odnosu na vodeće konkurentne blockchain ekosisteme jer troši daleko manje energije od njih. Naime, jedna transakcija u ovoj kriptovaluti energetski je uporediva sa običnim Google pretraživanjem. Osim toga, Solana je neuporedivo brža i sa daleko manjim transakcionim troškovima u poređenju sa većinom ostalih blockchain ekosistema.

 

U virtuelnoj prodavnici SolSea, NFT-evi će biti dostupni kroz nekoliko nedelja. Sve informacije o muzičkim zvezdama sa kojima je napravljena umetnička saradnja, datum izlaska kolekcije, kao i svi drugi detalji, biće objavljeni premijerno u okviru Exitove zajednice na Discordu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište