fbpx

header

Disney+ konačno u Srbiji: Omiljeni naslovi na dohvat ruke

Disney+-srbija-2022

Od kada je kompanija „The Walt Disney Company“ izbacila svoj striming TV, filmski i serijski servis Disney+, mnogi su se pitali kada će biti dostupan u Srbiji.

 

Prvo se pojavila zvanična vest, krajem 2020. godine, da će biti dostupna u 2021. godini u Evropi. Međutim, to se nikada nije desilo.

 

Zato su se sada ponovo objavljene zvanične informacije da će Disney+ biti dostupan na leto 2022. godine. Ipak, ova verzija bi u Srbiji trebalo da nosi naziv Star.

 

Disney+ će se u Istočnoj Evropi pojaviti integrisan sa dodatnim sadržajem, koji u ovom slučaju nude Disney studios, FX, 20th Century, 20th Television. Searchlight Pictures i mnoge druge.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney+ (@disneyplus)

 

U regionu postoji mogućnost saradnje i sa lokalnom TV i filmskom industrijom, kao što to čini HBO Go.

Ovog leta će Disney pokrenuti svoju uslugu u 42 zemlje i 11 novih teritorija. Nove zemlje uključuju Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Južnu Afriku, Tursku, Poljsku i Ujedinjene Arapske Emirate.

 

Kada je prvi put objavljena informacija da će Disney+ biti dostupan, navedeno je i cena servisa.  Navodno je rečeno da bi mogla da bude oko devet dolara.

 

Usluga nudi streaming bez reklama, uz stalno rastuću kolekciju ekskluzivnih originalnih sadržaja, uključujući dugometražne filmove, dokumentarne filmove, akcijske i animirane serije.

 

Još uvek nije poznato da li sadržaj biti sinhronizovan i/ili titlovan na srpski jezik.

 

Ova platforma ne podržava deljenje naloga. Omogućava preuzimanje sadržaja za gledanje bez interneta i istovremenu upotrebu na do četiri uređaja – telefoni, tableti, televizori, računari, plejeri i drugi digitalni uređaji s vezom na internet.

 

Ova aplikacija je jedna od najpopularnijih u iOS i Android prodavnicama aplikacija. Bila je proglašena najboljom po oceni Google kompanije za 2020. godinu.

 

Disney+ je streaming platforma nekih od omiljenih svetskih veoma uspešnih filmova. Naročito zbog ekskluzivnog, originalnog sadržaja i hiljadama naslova serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište