fbpx

header

Superhero by Nurdor: Revolucionaran brend sa misijom

superhero-by-nurdor

Svi smo još kao deca poželeli da postanemo superheroji i sada to zaista možemo da ostvarimo! Revolucionarni brend Superhero by Nurdor vodi se sloganom “neki superheroji koriste svoje moći, neki svoje srce”, a ako nemate predstavu o čemu je reč – saznajte više u nastavku!

 

Dobrotvorna organizacija Nurdor pomaže najmlađima

 

Nurdor je dobrotvorna organizacija koja već duži niz godina pomaže našim najmlađim superherojima, koji se oporavljaju od teškog lečenja ili trenutno vode borbu sa rakom. Kao nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, Nurdor se može pohvaliti uvek obezbeđenom praktičnom, emotivnom i materijalnom podrškom koja je u tim nezahvalnim trenucima svima preko potrebna.

 

Nova misija: Superhero by Nurdor

 

Povedena dosadašnjim iskustvom, dobrotvorna organizacija Nurdor sada je osmislila i nesvakidašnju online platformu – superhero.rs, koja ima za cilj da okupi nas, superheroje, i time podigne na noge i mališane, ali i njihove oditelje. Nova misija koju je omogućio oficijelni partner ove platforme – Mastercard je prilično jasna: izaberi, kupi i doniraj!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NURDOR (@nurdor_srbija)

Superhero brend: street moda za svaki dan

 

Osim što ćete dan završiti s osmehom znajući da pomažete svim mališanima, završićete ga i ispunjeni komplimentima! Superhero by Nurdor je ulični brend – praktičan, urban i pregotivan, koji nudi fenomenalne odevne komade za svaki dan koji provodite u pokretu. Cene trenutne kolekcije se kreću od 2.000 rsd do 5.000 rsd, a sve zabavne krpice sa važnom porukom pogledajte ovde.

 

Pored Mastercard-a, ostali partneri koji su se pridružili ovoj važnoj uperherojskoj misiji su: Aik Banka, kurirska služba BeX express, Corvus Pay, Gampo, Green Friends, Mainstream, kao i marketing agencija McCann Beograd. Kako su koraci do ostvarenja cilja jasni, a želja nikad jača, da li ste spremni da damo sve od sebe da pobedimo neprijatelje koji dolaze u formi ove teške bolesti? Udružimo superherojske snage – vreme je!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište