fbpx

header

Zarina haljina zaludela svet – Želi je svaka devojka

zara-haljina-2022

Ako pogledamo trendove u poslednje vreme, postoji nekoliko stvarčica koje svaka devojka želi da ima. Te trendove uglavnom lansira Zara jer je ipak ovaj brend jedan on najpopularniji među ženskom populacijom. Sada je na red došla haljina koju je lansirao strit brend Zara.

 

Haljina je postala toliko popularna, da je postala viralna na društvenoj mreži TikTok. U slučaju da volite ovakav stil, slip haljina će vaše kombinacije učiniti potpunim.

 

 

 

Jednostavnog kroja, napravljena od laganog materijala, haljina može da se prilagodi gotovo svakom obliku tela. Uvek je plus jer su njihovi proizvodi dostupni svima zbog cene, uglavnom.

 

Slip haljina je elegantna i ženstvena. Možete je nositi, maltene, tokom cele godine, zavisno od toga kako je ukombinujete.

 

Ova haljina se nalazi u svim Zarinim izlozima, a to je samo u slučaju da su dostupne. Ako je još uvek u prodavnicama, veruje se da neće dugo potrajati.

 

 

 

Haljina je jednobojna, jednostavna i minimalistička i odiše estetikom 90-ih godina. Nekome će delovati da ništa specijalno ne može da se veže za haljinu, ali je to upravo njena čar. Moguće je kombinovati kao elegantnu ili ako idemo u drugu krajnost, kao opuštenu, „svaki dan“ varijantu. Devojke, ako je verovati internetu, su se zaljubile u ovaj komad odeće baš iz tog razloga. Kakvu god priliku imale, izgledaće svetski.

 

Kao negativna strana haljine se navodi da previše ide uz telo. Svakako, to nije nikakav problem. Uzmite jednu, broj veću, ako ste više za udobnost, a ne za „moda mora da boli“ momenat. Verujemo da će ova haljina moći da se nosi čak i kada prođe njena popularnost samo iz tog razloga jer je klasična, nije napadna i lako uklopljiva.

 

Svakako, stiglo je proleće. Igrajte se, zato i služi moda. Džemper preko haljine ili neki sako uz čizmice za ovo doba su odličan izbor. Radujemo se toplijem vremenu i sezoni golih ramena i laganoj odeći.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište