fbpx

header

Popularna Zarina haljina stiže u novim bojama!

zara-trend-zarina-haljina-2022

Najviralniji modni trend vladaće i ove letnje sezone. Naravno, govorimo o satenskoj haljini iz Zare koju je proslavio TikTok. Zarina haljina je postala toliki hit da se rasprodala svuda.

 

Činjenica je da su društvene mreže promenile način na koji kupujemo, šta je popularno, od strane ljudi koji diktiraju trendove. Influenseri nam stalno pokazuju šta je popularno, a to se menja iz nedelje u nedelju. Upravo su Zarine satenske haljine jedan od komada koji ne „silazi“ sa trona.

 

Originalna verzija haljine je mogla da se kupi u ružičastoj boji, bila je neke srednje dužine i imala je otvorena leđa. Rasprodala se za svega nekoliko dana, o čemu smo detaljnije pisali. Cena joj je bila manja od 50 evra. Društvene mreže su pripomogle da haljina bude viralna i da „nateraju“ svaku drugu devojku da je poželi.

 

 

 

Kako stvari stoje, Zara je rešila da napravi još koji model ovog popularnog komada, a dolaze u više boja. Haljina je ponovo dostupna, ali ovog puta u nežnoj boji jorgovana, kao i u elegantnoj smaragdnozelenoj nijansi. Obe „prete“ da postanu ono što je njihova preteča bila, rasprodata, ali i glavni hit leta. Takođe, tu je i haljina u boji sezone leto 2022 – narandžastoj boji, ali i cvetnom dezenu.

 

zara-trend-zarina-haljina-2022

Foto: Zara

 

Ova u boji jorgovana idealna je za leto, plažu, more i preplanuli ten, ali i elegantnije varijante, kao i zelena. Na vama je da je kombinujete kako želite, jer zaista nema ograničenja.

 

Model ove haljine postao je popularan jer je zahvalan za nošenje. Postoji više varijanti u kojima ih možete nositi, bilo da je neka leženija varijanta ili elegantna večera. Figuru istakne na najlepši način, te je zato devojke vole.

 

zara-trend-zarina-haljina-2022

Foto: Zara

 

Satenske haljine su prethodne dve godine doživele svoju renesansu, a kako se čini ne planiraju da siđu sa modnog trona. Njihov lagani i nežni materijal, kao i ženstveni kroj čine ih fashion izborom sa kojim ne možite da pogrešite. Daju elegantan i prefinjen izgled.

 

Zarina haljina u cvetnom dezenu ima jednu novinu, a to je šlic koji se nalazi sa strane. S obzirom da je i to jedan od trendova, može se reći da postoji mogućnost da bude još popularnija od svoje prve, ružičaste varijante.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište