fbpx

header

Omraženi trendovi su se vratili – devojke ih obožavaju

omraženi-trendovi-tamara-2022

Kada se završila modna era 2000ih godina, mislili smo da se omraženi trendovi više nikada neće vratiti. Došli su na red mnogo zahvalniji i „nosiviji“ trendovi, dok su farmerke, suknje sa niskim strukom zaboravljene.

 

Devojke i žene iz sveta mode opsednute su „ružnjikavim“ stvarima, koje ni početkom milenijuma nikome nisu bile lepe, a kamoli sada.

 

Skoro je Bussines of Fashion objavio da su uske farmerke skinute sa trona, a da su mom jeans i farmerke sličnog kroja došle na prvo mesto. Ipak, malo ko se nadao da će modne piste preplaviti upravo pantalone koje se nose na kukovima. Izgledalo je kao povratak u prošlost. Ipak, moda tih godina je toliko popularna među mlađim generacijama da je dobila nezvanično ime „Euforija moda“.

 

Tu su i predimenzionalne naočare za sunce, Oakley model, donji veš koji viri ispod ostatka odeće, visoke platforme na svakom modelu obuće, naročito papučama – japankama.

 

Mnogi se pitaju, ali malo i strahuju, da je samo u pitanju loš san ili se stvarno vraćamo u prošlost…

 

Nakon revije brenda Miu Miu, odjednom je suknjama i pantalonama niskog struka skočila popularnost. Desilo se to i pre revije ovog brenda, ali je Miu Miu to samo pogurao. Ovo su omraženi trendovi – jedni ih mrze, a drugi obožavaju jer sredine nema.

 

Farmerke s niskim strukom

 

Bilo da su farmerke uske, široke ili zvoncare, pantalone sa niskim strukom polako „prete“ da postanu broj jedan kod devojaka. Deluje kao da su farmerke sa visokim strukom malo dosadile, pa se ponovo ide u drugu krajnost.

 

 

Previsoke platforme

 

Pre nekih 10 do 15 godina, nije bilo žene koja nije imala cipele ili papuče sa prevelikom platformom. Naravno, sve zavisi od modela i visine platforme, ali pojedine cipele se mogu savršeno ukombinovati. Samo oprezno dok hodate i ne preterujte sa visinom cipela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fashionbomber74

 

Narandžasta boja

 

U prevodu, ima je svuda. Svi je vole, bilo da je narandžasta torba, majica, pantalone, odelo, šminka… spisku nema kraja. Modne piste, fashion devojke, ali i street brendovi, svi su se fokusirali na ovu boju koja vlada prolećem. Kako biste „pojačali outfit“, odaberite jedan komad odeće ili aksesoara u ovoj boji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

 

Mikro-suknje i go stomak

 

Što je veći razmak između topa i početka suknje, to bolje. Upravo je ovo jedini zaključak koji se mogao dobiti, naročito od strane influenserki, sa prethodne Nedelje mode, ali i kasnije. Kako smo spomenuli već, Miu Miu je svojim suknjama napravio pometnju. Da biste ih kombinovali sa ukusom, napravite balans. Ili go stomak ili mikro-suknja, nikako oba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

 

Torbe bez forme

 

Nazvaćemo ih – rupa bez dna. Naravno, ne u lošem kontekstu. Vrlo su praktične i velike, te možemo staviti u njih sve što nam je potrebno. Bilo da izaberete torbu bez strukture ili forme u jednoj boji ili nekom šarenom dezenu, nećete pogrešiti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Franzén (@aliciafranzen)

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište