fbpx

header

Nakit Srpkinje Arme De L’Amour nose Megan Markl i Rijana

Arme-De-L’Amour-nakit-2022

Ime „Arme De L’Amour“ je mnogima poznato, ali retko ko zna ko stoji iza brenda. Dizajnerka Ivana Berendika krije se iza popularnog brenda nakita koji obožavaju svetske zvezde.

 

Ivana je rođena u Beogradu, 1978. godine. Radila je kao model, a bila je i Druga pratilja na izboru za Mis Jugoslavije 1995.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARME DE LAMOUR (@armedelamour)

 

Dizajnerka je napustila Srbiju sa osamnaest godina kako bi gradila karijeru u modelingu i putovala svetom. Sve vreme ju je privlačila kultura drugih zemalja, arhitektura i umetnost. Ivana je razvila interesovanje za dizajn i upisala poznatu školu za dizajn „Parsons“ u Njujorku. Ubrzo upoznaje osnivača kompanije Google Tomasa Jermoluka za kog se udaje 2005. godine. Ivana danas živi u Majamiju.

 

Njen brend nakita je za kratko vreme doživeo popularnost među holivudskim zvezdama. Kolekciju luksuznog nakita „Arme De L’Amour“ pokrenula je u septembru 2013. godine. Za nakit se može reći da poseduje brilijantnu ravnotežu modernog i tradicionalnog. Ivana inspiraciju crpi iz moderne umetnosti, skulptura i iz njenih putovanja svetom. Estetika nakita se može okarakterisati kao ekstravagantni 3D komadi nakita u maxi veličini najrazličitijih oblika uzoraka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARME DE LAMOUR (@armedelamour)

 

Nakit, kada je lansiran, bio je dostupan samo na Net-A-Porter sajtu, a kasnije se prodavao u najcenjenijim radnjama širom sveta.

 

Naime, ovaj brend vole poznate dame poput Lupite Njong’o, Emili Klark, Sare Džesike Parker, Rijane, Prijanke Čopre, Ališe Kiz, Sindi Kraford, Naomi Vats, Kejt Mos, Gal Gadot, a od domaćih Ana Ivanović. Jedna od najvećih obožavateljki Ivaninog nakita jeste Megan Markl. Takođe, Ivanin nakit nosi se i na revijama širom modnih metropola.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARME DE LAMOUR (@armedelamour)

 

„Arme De L’Amour“ našao se u časopisima Vogue, Harper’s Bazaar i Elle. Ivana kaže da je ovo nakit za svetsku ženu koja stalno traži da „nahrani“ svoje kustosko čulo.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište