fbpx

header

Kajli Džener u kreaciji srpske dizajnerke Isidore Đurović

Kajli-Džener-isidora-djurovic-2022

Kajli Džener, najmlađa sestra klana Džener-Kardašijan, ponela je odelo srpske dizajnerke Isidore Đurović.

 

Na pres događaju novog rijalitija „The Kardashians“, Kajli Džener je odabrala odelo, pantalone i sako, u boji slonovače. Sako je oversize, ležeran i deluje udobno. Pantalone krasi ekstravagantni vibe s obzirom na to da su nogavice providne.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Djurovic (@isidoradurovic)

 

Odelo je iskombinovala sa torbicom od „stakla“ sa đavoljim rogovima. Model torbe je takav da je samo mogla da stavi dva sjaja za usne iz sopstvene linije šminke. Taktički, nema šta. Cela kombinacija jeste inspiracija za leto, te se vidi da će odela biti među komadima za koji će biti na vrhu trend liste.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Djurovic (@isidoradurovic)

 

Isidora Đurović je dizajnerka srpskog porekla sa sedištem u Londonu. Godine 2020. diplomirala je na modnom kursu na Central Saint Martins-u. Pripremajući se za svoju diplomsku kolekciju, radila je kao 3D dizajner na odeljenju za žensku odeću u Givenchi studiju u Parizu, a bila je i menadžer projekta u 1 Granary.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Djurovic (@isidoradurovic)

 

​Za svoju diplomsku kolekciju, Isidora je zasukala rukave, skinula list iz umetničkog pokreta uradi sam Ad Hocism. Time je pokazala da se može koristiti sve što se nalazi oko nas ako samo transformišete svrhu objekta.

 

Nakon što je diplomirala, provela je godinu dana radeći sa brendom Burberry kao dizajner u odeljenju za pistu za žensku odeću. Trenutno je konsultant za dizajn.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište