fbpx

header

Veliki koncert Z++ u Beogradu

z++-barutana-koncert-2022

Sve popularniji treper, autor i producent Z++ nastupiće 16. juna u beogradskoj Barutani. Muzičar čije je pravo ime Zvonimir Husnjak vraća se posle uspešnih nastupa u avgustu i septembru prošle godine.

 

Z++ je jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene, koji je doneo novi pristup trap zvuku. Odmah po objavljivanju prvog albuma „18++”, 2019. godine bilo je jasno da je podigao lestvicu što se tiče produkcije. Album je objavio u sklopu izdavačke kuće „Retfatlanta Records“ čiji je jedan od osnivača.

 

Drugi album „Zauvijek”, koji je objavio krajem 2020, naišao je na izuzetno pozitivne reakcije publike i kritike u regionu.

 

Na „Jutjubu” milionske preglede beleže njegove pesme „Kabriolet”, „Ljeto već je gotovo”, „Adrenalin”, „Magija”, „Tajna”, obrada folk hita „Crno i zlatno”… Upoređuju ga sa Dinom Dvornikom, ali i sa modernim svetskim zvezdama kao što su The Weeknd i Post Malone. On sam svoju muziku definiše kao „andergraund pop”.

 

Z++ kaže da njegove pesme u 99 odsto slučajeva počinju stvaranjem beata.

 

– Ako je beat dobar i zanimljiv, već u procesu njegovog stvaranja počnem da ‘fristajlujem’ vokalne melodije koje snimim na mobilnom telefonu, da ih slučajno ne zaboravim, a onda posle, na najbolje melodije smišljam tekst – rekao je Z++.

 

Cena ulaznica u pretprodaji za beogradski koncert Z++ je 1.000 dinara. Karte za nastup se mogu nabaviti putem servisa Tickets.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište