fbpx

header

Veliki koncert Z++ u Beogradu

z++-barutana-koncert-2022

Sve popularniji treper, autor i producent Z++ nastupiće 16. juna u beogradskoj Barutani. Muzičar čije je pravo ime Zvonimir Husnjak vraća se posle uspešnih nastupa u avgustu i septembru prošle godine.

 

Z++ je jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene, koji je doneo novi pristup trap zvuku. Odmah po objavljivanju prvog albuma „18++”, 2019. godine bilo je jasno da je podigao lestvicu što se tiče produkcije. Album je objavio u sklopu izdavačke kuće „Retfatlanta Records“ čiji je jedan od osnivača.

 

Drugi album „Zauvijek”, koji je objavio krajem 2020, naišao je na izuzetno pozitivne reakcije publike i kritike u regionu.

 

Na „Jutjubu” milionske preglede beleže njegove pesme „Kabriolet”, „Ljeto već je gotovo”, „Adrenalin”, „Magija”, „Tajna”, obrada folk hita „Crno i zlatno”… Upoređuju ga sa Dinom Dvornikom, ali i sa modernim svetskim zvezdama kao što su The Weeknd i Post Malone. On sam svoju muziku definiše kao „andergraund pop”.

 

Z++ kaže da njegove pesme u 99 odsto slučajeva počinju stvaranjem beata.

 

– Ako je beat dobar i zanimljiv, već u procesu njegovog stvaranja počnem da ‘fristajlujem’ vokalne melodije koje snimim na mobilnom telefonu, da ih slučajno ne zaboravim, a onda posle, na najbolje melodije smišljam tekst – rekao je Z++.

 

Cena ulaznica u pretprodaji za beogradski koncert Z++ je 1.000 dinara. Karte za nastup se mogu nabaviti putem servisa Tickets.rs.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište