fbpx

header

Otvorene super rane prijave za „Serbia Business Run 2022“

U 2022. godini se sprema nikad zabavnija, sedma po redu, Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija i prijave su već otvorene.

 

Kao i prethodne godine, u četiri najveća poslovne centra u Srbiji, Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, biće organizovan najveći nacionalni team-building događaji koji insirišu na zajedništvo, kretanje, produktivan i zdrav život.

 

Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16.000 zaposlenih. U skladu sa dosadašnjim iskustvom stalnog rasta brojnosti i kvaliteta događaja, organizatori za sledeću godinu najavljuju najbrojniju seriju sa još zabavnijim programom za učesnike tokom i nakon trke.

 

Mogućnost registracije ove godine počinju super ranim prijavama da višak ostvarenih sredstava u ovoj godini realizuju tako što će sada investirati u svoje zaposlene.

 

Za sve kompanije koje se prijave u ovom periodu organizatori su pripremili i luksuzne pakete kojima učesnici mogu da ukrase svoj poslovni prostor.

 

Ukoliko želite da nagradite svoje najfit kolege i prijavite tim za učestvovanje na ovom jedinstvenom poslovno-sportskom događaju , sve informacije i mogućnosti prijave možete pogledati na sajtu Serbia Business Run-a: www.serbiabusinessrun.com

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište