fbpx

header

Otvorene super rane prijave za „Serbia Business Run 2022“

U 2022. godini se sprema nikad zabavnija, sedma po redu, Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija i prijave su već otvorene.

 

Kao i prethodne godine, u četiri najveća poslovne centra u Srbiji, Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, biće organizovan najveći nacionalni team-building događaji koji insirišu na zajedništvo, kretanje, produktivan i zdrav život.

 

Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16.000 zaposlenih. U skladu sa dosadašnjim iskustvom stalnog rasta brojnosti i kvaliteta događaja, organizatori za sledeću godinu najavljuju najbrojniju seriju sa još zabavnijim programom za učesnike tokom i nakon trke.

 

Mogućnost registracije ove godine počinju super ranim prijavama da višak ostvarenih sredstava u ovoj godini realizuju tako što će sada investirati u svoje zaposlene.

 

Za sve kompanije koje se prijave u ovom periodu organizatori su pripremili i luksuzne pakete kojima učesnici mogu da ukrase svoj poslovni prostor.

 

Ukoliko želite da nagradite svoje najfit kolege i prijavite tim za učestvovanje na ovom jedinstvenom poslovno-sportskom događaju , sve informacije i mogućnosti prijave možete pogledati na sajtu Serbia Business Run-a: www.serbiabusinessrun.com

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište