fbpx

header

Volontiraj na Bloger festu – Evo i kako

Ambiciozna si osoba? Interesuju te društvene mreže, Instagram, Tik Tok i inovacije u ovim oblastima? Želiš da upoznaš ljude koji su uspešni u ovom poslu i doživiš festival iz drugog ugla?

 

Ako je tvoj odgovor da, prijavi se i postani deo dinamičnog i kreativnog tima volontera festivala blogera i influensera. Po završetku festivala učesnicima će biti uručen sertifikat o volontiranju.

 

Oni koji se prijave imaće priliku da rade u okviru sledećih festivalskih sektora, koje mogu da odaberu prema svojim interesovanjima i koje će biti formirani polazeći od organizacionih potreba festivala:

 

Protokol – rad na info pultovima na različitim lokacijama festivala, pružanje informacija gostima festivala, provera karata i pozivnica, dodeljivanje akreditacija.
Dekoracija – pomoć u dekoraciji prostora, postavljanje promotivnog materijala u sali, pomoć u postavci promo kutaka u holu festivala.
Hospitality – dočekivanje i organizacija gostiju tokom festivala, druženje sa influenserima, blogerima, glumcima i drugim zanimljivim gostima.
Fotografija & video – neophodni su fotografi i kamermani za dokumentovanje panela i atmosfere događaja.

 

Ovim pozivom takođe kažu da žele da ohrabre osobe sa hendikepom da se prijave da volontiraju na festivalu.
Najvrednijeg volontera očekuje i poklon Diamond članska kartica u iznosu od 300 eura koja će mu dati priliku da se i sam razvije u uspešnog influensera.

 

Ko može da se prijavi i kako?
Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni punoletni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete dvodnevnom dešavanju ovog zabavno-edukativnog događaja. Bitno je napomenuti da će volontiranje biti 21. i 22. maja tokom trajaja celokupnog događaja. Ko želi može da se prijavi tako što će popuniti formu ispod.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLOGER FEST (@blogerfest)

 

 

Podaci za prijavu mogu da se dostave putem linka u nastavku: Volontiranje – BLOGER FEST.

Povezane vesti

konkurs-za-volontere

Кonkurs za volontere na Dan nauke

Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Кonkurs za volontere za učešće u realizaciji Dana nauke koji će se tradicionalno održati 10. jula.   Zainteresovani studenti mogu se prijaviti

Opširnije »

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište