fbpx

header

Usudi se da budeš stand up komičar: Prijave u toku

stand-up-komedija-takmicenje

Svi zainteresovani koji imaju želju da pokušaju da postanu stand up komičari mogu da se prijave za 17. Veče otvorenog mikrofona. Događaj će biti održan 29. marta u starom Bitefu, u klubu Soul Society.

 

Zainteresovane pojedinci trebalo bi da pošalju video u trajanju do 5 minuta na mejl na standup@standup.rs, sa naslovom „Prijava za open mic“. Potrebno je i da pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta koji će izvesti u klubu Soul Society.

 

Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni, pred publikom.

 

Prijave su otvorene do 25. marta 2022. godine, a biće obrađene od 25. marta do 28. marta.

 

Kao i do sad, o pobedniku Večeri otvorenog mikrofona odlučuje publika i komičari organizacije Standup.rs.

 

Pobednik 17. Večeri otvorenog mikrofona dobija mogućnost dvomesečnog besplatnog pohađanja stand up radionica. Nakon uspešno završenih radionica, pobednik može da dobije priliku da nastupa u klubovima Soul Society i BitefArtCafe.

 

Cilj ove manifestacije je da se pronađu pojedinci koji imaju talenat i želju da postanu profesionalni stand up komičari.

 

– Pokušajte da budete duhoviti na sceni, osvojite publiku svojim humorom i harizmom, jer vam to zaista može promeniti život. Na primer, možete postati stand up komičar ako pitate one koji to jesu, sigurni smo da će vas odgovarati od te ideje – rekli su iz organizacije.

 

Žiri čine komičari organizacije Standup.rs i publika, a veče će voditi Jelena Radanović.

 

Vrata za publiku su otvorena 29. marta sa početkom od 21 čas, a cena ulaznice je 250 dinara.

 

Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije možete dobiti svakog dana od 10 do 22 časova na broj telefona 063 377 420.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište