fbpx

header

Radionica “Dok trepneš” na 69. Martovskom festivalu

Radionica najkraćeg filma “Dok trepneš” održaće se 1. i 2. aprila 2022. godine u Domu omladine Beograda, a baviće se razmišljanjem i izražavanjem u kratkim i vrlo kratkim, najkraćim mogućim formama.

 

69. Martovski festival: Počele prijave za takmičarski program

 

U pričanju, pisanju, sviranju, crtanju, videu i animaciji izabraće se sadržaji koje učesnici radionice donesu, ogoljeni do njihove „atomske suštine“. Težnja ove radionice je da se umetnici izraze u što kraćoj formi, i u jednoj sekundi ukoliko je to moguće.

 

Radionica je otvorena za petnaest polaznika starosti od 13 do 33 godine, a vodiće je animator Miloš Tomić.

 

Prijave (ime i prezime, uzrast, kontakt mejl i telefon, audio video snimak melodije od 15-30 sekundi koju svaki polaznik treba da smisli i odsvira na instrumentu koji još nikada, ali stvarno nikada, nije uzeo u ruke) su obavezne i šalju se na mejl jovan.pantovic@martovski.rs

 

Vođa radionice Miloš Tomić će smišljati „slatke muke“ za polaznike, tj. neće samo sve kraće vreme izraza biti jedina prepreka. Stoga će prolaznici proći kroz niz izazova, zadataka, igara u različitim umetničkim formama, čak i ako su u njima početnici bez iskustva. Rezultat radionice biće video kolaž izvedenih kratkih formi isprepleten sa dokumentarnim snimcima procesa rada.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište