fbpx

header

Produžen rok za prijavu filmova za Festival Dok’n’Ritam

festival-dok-n-ritam

Sedmi Festival DnR (Dok’n’Ritam), festival muzičkih dokumentaraca u Beogradu, biće održan u terminu od 14. do 17. juna. Rok za prijavu filmova nedavno je  i zvanično produžen i traje do 2. maja.

 

Počinje No Sleep festival: Evo šta nas očekuje

 

Festival muzičkog dokumentarnog filma Dok’n’Ritam prvi je festival ove vrste u Srbiji, a održava u Domu kulture Studentski grad u Beogradu.

 

Pored projekcije filmova u takmičarskim i revijalnim sekcijama, sadrži koncerte, panel i forum diskusije sa muzičarima i stručnjacima, promocije knjiga i muzičkih izdanja i žurke.

 

Glavni događaji festivala odvijaju se na otvorenom prostoru sa dosta mlade publike. Žiri uvek čine filmski reditelj, filmski kritičar i muzičar.

 

Glavna nagrada se dodeljuje za najbolji film, a čini je  statua poznatog vajara Vitolda Кošira i nagrada u iznosu od 450 evra. Festival dodeljuje i posebno priznanje, kao i Nagradu publike.

 

U takmičarskom delu učestvuju dokumentarni filmovi koji su nastali u poslednje tri godine, a minutaža filma nije ogrananičena.

Povezane vesti

konkurs-za-volontere

Кonkurs za volontere na Dan nauke

Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Кonkurs za volontere za učešće u realizaciji Dana nauke koji će se tradicionalno održati 10. jula.   Zainteresovani studenti mogu se prijaviti

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište