fbpx

header

Prijavite se za Yard Sale 2022!

Studentska organizacija Unija studenata FON-a po četvrti put organizuje Yard Sale. Projekat se realizuje 28, 29. maja u Karbonu i 4. juna.

 

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da unapredi sposobnosti prodaje, pruži mogućnost stupanja u kontakt sa brojnim kompanijama i pruži osnovno znanje u prezentovanju ideja. Ovogodišnja tema je employer branding koji za cilj ima da se kompanije predstave kao poželjni poslodavci, pronađu odgovarajuće kadrove, kao i da održavaju i neguju zadovoljstvo samih zaposlenih. Studenti će ove godine moći tokom različitih predavanja i radionica da prošire znanja iz employer brandinga, nauče kako se rešava studija slučaja, kao i stupe u direktan kontakt sa predstavnicima kompanija. Sam projekat se sastoji iz dva dela.

 

Yard Education

 

Yard Education (28. i 29. maj) je prilika da učesnici prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama koje će održati vrsni predavači različitih profila. Drugog dana, nastavlja se sa predavanjima na tematiku employer brandinga i učesnicima će biti predstavljene studije slučaja. Učesnici će imati 6 dana da osmisle svoje rešenje i način kako će ga predstaviti.

 

Yard Connection

 

Yard Connection (4. jun) je dan rezervisan za odbranu rešenja studije slučaja i proglašenje pobednika, gde je glavna nagrada praksa. Novitet od ove godine jeste mogućnost da učesnici ostvare direktan kontakt sa kompanijama koje će imati štandove i pružiće priliku zainteresovanim delegatima da ostave CV i čuju više o radu i samoj kulturi kompanija koje će biti prisutne.

 

Učesnici se mogu prijaviti u timu, koji broji četiri člana. Za one koje nemaju oformljen tim, obezbeđena je mogućnost prijave individualno, u paru i u timu od tri osobe, a biće im dodeljeni preostali članovi. Ovo je odlična prilika za sticanje novih poznanstva i razvijanje timskog duha. Nakon ovog projekta, učesnici će steći vredna iskustva u oblasti employer brandiga, upotpuniće svoj CV i možda svoju karijeru započnu baš u liderskim kompanijama koje su sponzori događaja.

 

Unija studenata FON-a je organizacija osnovana 2016. godine sa ciljem da kroz edukativne i humanitarne projekte podstakne humanost, timski duh, kolegijalnost i kreativnost kod mladih. Unija podstiče proaktivnost i omladinski aktivizam studenata i svim svojim članovima pruža priliku da se usavršavaju u oblastima planiranja i organizacije projekata, kao i projektnog menadžmenta tokom cele godine. Na godišnjem nivou uspešno realizuje pet projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON, QUIZ, USF Gaming Fair, Yard Sale, Humanitarni sportski turnir i Humanitarno Stand up veče.

 

Prijave su otvorene od 12. maja i traju do 22. maja, a broj prijava je ograničen! Projekat Yard Sale je odlična prilika za sve one koji žele da unaprede svoje veštine, budu u centru dešavanja i oprobaju se u jednoj novoj ulozi.

 

Za sve dodatne informacije mozete posetiti Facebook, Instagram ili Linkedin profil Unija studenata FON-a.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište