fbpx

header

,,Prijavi svoju stvar” i osvoji nagradu

Prijavi-svoju-stvar

Pod sloganom ,,Prijavi svoju stvar” Zadužbina Milana Mladenovića je i ove godine raspisala konkurs za najbolju pesmu regiona. Konkurs za nagradu Milan Mladenović otvoren je do ponoći, 31. maja 2022. godine.

 

„Milan Mladenović bi precrtao svaku pesmu koja liči na EKV“

 

Pravo da konkurišu za Nagradu imaju autori i izvođači iz svih zemalja bivše Jugoslavije, sa pesmom i tekstom na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslovenskih republika, uključujući i jezike manjina:

 

– Jedan izvođač, autor ili grupa autora može prijaviti samo jednu pesmu na konkurs za Nagradu.
– Pesme koje konkurišu za Nagradu treba da budu objavljene između 01.07.2021. i 31.05.2022. godine.
– Prijave mogu podnositi autori, izvođači ili izdavači putem formulara dostupnog na internet stranici Zadužbine – milanmladenovic.com.– Konkurs se zaključuje 31.05.2022. u ponoć.

 

Nagrada Milan Mladenović

Nagrada Milan Mladenović

 

Nagrada Milan Mladenović je ustanovljena sa ciljem da podstiče muzičko stvaralaštvo koje odlikuju vrednosti svоjstvene Milanovoj umetničkoj zaostavštini, a dodeljuje se za najbolju pesmu sa prostora bivše Jugoslavije na svečanosti 21. septembra – na dan Milanovog rođenja.

 

O pobedničkoj pesmi ove godine odlučuje regionalni žiri u sastavu Mile Kekin (Hrvatska), Sonja Lončar (Srbija), Matjaž Manček (Slovenija), Edo Plovanić (Hrvatska) i Dragiša Uskoković Ćima (Srbija).

 

Stručni žiri će prvo odabrati 12 finalista koji će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji Zadužbine Milana Mladenovića, a dobitnici ovogodišnjeg priznanja biće nagrađeni i novčano. Nagrada iznosi 3.000 evra.

 

Pored prijavnog formulara na sajtu milanmladenovic.com dostupna je i kompletna dokumentacija koja se tiče uslova konkursa i pravila o dodeljivanju nagrade.

 

,,Prijavi svoju stvar” i pobedi!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište