fbpx

header

Poziv za srednjoškolce: Vojna akademija otvara svoja vrata za zainteresovane

otvorena-vrata-vojna-akademija-2022

Vojna akademija otvoriće vrata svim zainteresovanim učenicima srednjih škola i njihovim roditeljima.

 

Poziv važi za sve koji žele da se iz prve ruke upoznaju sa nastavnim planom i programom te visokoškolske ustanove, smeštajnim i sportskim kapacitetima kao i uslovima konkursa i procedurama za upis na neki od ukupno sedam studijskih programa u narednoj školskoj godini.

 

Konkurs za upis u vojne škole Vojnu akademiju, Medicinski fakultet VMA, Vojnu gimnaziju i Srednju stručnu vojnu školu otvoren je 15. februara. Zainteresovani kandidati i kandidatkinje moći će da podnesu prijave do 31. marta ove godine.

 

Akcija „Otvorena vrata“ upravo je prilika za buduće kadeti i kadetkinje. Svake subote do 26. marta mogu da sagledaju sve prednosti studija na Vojnoj akademiji. Takođe, za sve je koji žele da otklone potencijalne nedoumice koje ih možda dele od odluke da postanu budući oficiri Vojske Srbije.

 

otvorena-vrata-vojna-akademija-2022

 

Domaćini će biti starešine, profesori i kadeti Vojne akademije koji će im predstaviti dinamiku života i rada u toj ustanovi. Gosti će imati priliku da obiđu nastavne kabinete, Sportski centar i sportske terene, objekte i sobe u kojima stanuju kadeti. Na taj način će moći da sagledaju kako izgledaju obrazovne i vannastavne aktivnosti i rekreativni sadržaji.

 

Sve ovo će im biti na raspolaganju ukoliko se izbore za jedno od 100 mesta koliko će brojati naredna klasa. Pripadnicima Vojne akademije biće na raspolaganju i pitanja u vezi sa profesionalnom vojnom službom i karijerom.

 

Informacije o akciji „Otvorena vrata“ mogu se dobiti i putem kontakt telefona Vojne akademije 011/3603-344  i 011/3603-341, kao i putem elektronske pošte upis@va.mod.gov.rs. Detalje o konkursima možete ovde pronaći.

Povezane vesti

konkurs-za-volontere

Кonkurs za volontere na Dan nauke

Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Кonkurs za volontere za učešće u realizaciji Dana nauke koji će se tradicionalno održati 10. jula.   Zainteresovani studenti mogu se prijaviti

Opširnije »

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište