fbpx

header

Otvoren konkurs za praksu za projekat „Zdravo dvadesete“

konkurs-zdravo-devedesete-2022

Platforma „Zdravo dvadesete“ raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora sadržaja sajta dvadesete.rs.

 

Drugu godinu zaredom društveno – odgovorna platforma kompanije Galenika, pruža priliku studentima da usavršavaju svoje komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje svoju kreativnu stranu prilikom uređivanja ovog portala.

 

U periodu od šest meseci, četiri izabrana kandidata biće angažovana na osmišljavanju, planiranju i uređivanju sadržaja sajta, ali i vođenju društvenih mreža „Zdravo dvadesete“. Timskim radom doprinosiće razvoju inovativnog i korisnog sadržaja za mlade. Pored mogućnosti da pokažu stečena znanja i istraživačke sposobnosti, dobiće i šansu da njihov glas čuje zajednica koja okuplja 12.000 mladih iz Srbije i regiona.

 

Za vreme trajanja prakse kandidati će imati i priliku da pohađaju edukacije iz oblasti komunikacijskih i digitalnih veština.

 

Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu. Raspisivanjem konkursa platforma „Zdravo dvadesete“ nastoji da uključi kreativne, talentovane i ambiciozne dvadesetogodišnjake u kreiranje sadržaja namenjenog upravo njima i njihovim vršnjacima.

 

– Nakon velikog interesovanja na prošlogodišnjem konkursu, druga sezona prakse na projektu „Zdravo dvadesete“ bila je neminovna. Izuzetno nam je drago što i ove godine pružamo šansu mladima da uz mentorsku podršku učestvuju u kreiranju kreativnog sadržaja. Za cilj ima promenu životnog stila i usvajanja zdravih navika među dvadesetogodišnjacima. Kroz platformu „Zdravo dvadesete“ kompanija Galenika za cilj ima da mladim ljudima pruži kredibilne i proverene informacije, a da istovremeno kroz praksu da šansu mladima da razvijaju svoje kreativne veštine i usvajaju nova znanja –  izjavila je Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika.

 

Detalji konkursa „Zdravo dvadesete“

 

Konkurs za četiri praktikanta – content kreatora sajta i društvenih mreža otvoren je do 08. maja u ponoć. Selekcija i razgovori sa kandidatima koji uđu u uži krug biće realizovani u periodu od 16. do 27. maja. Odabrani kandidati biće obavešteni 30. maja, dok je početak stručne šestomesečne prakse planiran za 04. jul.

 

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU. Iskustva sa prošlogodišnje prakse, takođe možete pogledati ovde.

 

Od oktobra 2020. godine projekat „Zdravo dvadesete“ se realizuje pod pokroviteljstvom kompanije Galenika. Podržava mlade u Srbiji pružajući im proverene i kredibilne informacije u vidu preporuka i saveta. Sve u cilju prevencije i očuvanja njihovog zdravlja, kao i uspostavljanju zdravih životnih navika.

 

Za više informacija o projektu „Zdravo dvadesete“, ali i savetima i preporukama posetite dvadesete.rs, kao i Instagram i Facebook stranicu.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište