fbpx

header

Otvoren konkurs za mentorke – 6. Rok kamp za devojčice

rok-kamp-konkurs-mentorke-2022

Rok kamp za devojčice otvara konkurs za mentorke koje žele da svoje znanje i iskustvo prenesu na učesnice šeste generacije.

 

Tim povodom se organizuje druženje za sve stare, ali i potencijalne nove mentorke. Druženje je zakazano za 9. april u Kafe baru 16 u ulici Cetinjska 15a.

 

Rok kamp je neprofitni program koji okuplja devojčice koje žele da nauče osnove sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura. Namenjen je devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina i svake godine se održava u drugom gradu u Srbiji.

 

Tokom 7 dana sa njima intenzivno rade mentorke, mlade muzičarke. Uz pomoć mentorki, učesnice formiraju svoje bendove, sa kojima nastupaju na koncertu poslednjeg dana kampa. Datumi planirani za održavanje ovogodišnjeg kampa su 11-17. jul, a tačna lokacija će uskoro biti potvrđena.

 

Mentorski tim Rok kampa za devojčice svake godine čine mlade i talentovane muzičarke sa domaće alternativne muzičke scene. Od 2019. godine prvi put je otvoren i konkurs za mentorke. Mogle su da se prijave muzičarke koje su želele da svoja znanja i ljubav prema muzici prenesu devojčicama.

 

– Konkurs za mentorke otvaramo i ove godine i pozivamo te da se prijaviš ukoliko želiš da preneseš svoje znanje devojčicama, sviraš gitaru, bas gitaru, bubnjeve, klavijature ili se baviš muzičkom produkcijom. Imaš više od 18 godina i veruješ da devojke i devojčice mogu da rokaju! Rok kamp za devojčice ima razrađenu metodologiju putem koje devojčice oformljavaju svoje bendove i komponuju svoje pesme – kažu iz organizacije.

 

Veoma bitna napomena je da bi se buduće mentroke prijavine na konkurs, formalno muzičko obrazovanje nije neophodno.

 

– Ukoliko ste se prijavile na konkurs ili planirale to da uradite, ali i ukoliko ste samo zainteresovani da se upoznamo, na ovom druženju bićete u prilici da kroz razgovor sa mentorkama koje su imale već priliku da budu deo projekta, kao i sa koordinatorkom mentorskog tima Selenom Simić i devojkama iz Femixa saznate sve što vas zanima o RKZD-u – objasnili su članovi Femix tima.

 

Za sve zainteresovane obezbeđeni su troškovi prevoza ukoliko dolaze iz drugih gradova, kao i osveženje i ručak. Zbog naše lakše organizacije događaja, potrebno je da se najavi dolazak na druženje 9. aprila na femixinfo@gmail.com.

 

Do 27. aprila je potrebno popuniti anketu putem ovog linka kako bi prijava na konkurs bila kompletna.

 

Za mentorstvo tokom kampa obezbeđeni su smeštaj, prevoz, svi obroci, kao i određena novčana nadoknada. Ukoliko postoje bilo kakva dodatna pitanja, možete pisati na femixinfo@gmail.com.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište