fbpx

header

Konkurs za najbolju tehnološku inovaciju: Nagrada milion dinara

konkurs-za-tehnološku-inovaciju-2022

U toku je konkurs za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji i Republici Srpskoj za 2022. godinu. Nagradni fond je milion dinara.

 

Otvoren konkurs za 44. Salon arhitekture: Prijavi svoj rad

 

Srednjoškolski i Studentski timovi mogu se prijaviti do 15. marta, dok je za Realizovane inovacije, rok 5. maj 2022.

 

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju promoviše preduzetnički način razmišljanja i ponašanja tako što učesnicima daje podršku, edukativnu i finansijsku.

 

– Osnovna vrednost Takmičenja je sticanje novih, kondenzovanih znanja i iskustava, kojim će se svaka prijavljena inovacija podići na viši nivo. To se ogleda u dostizanju novih znanja u oblasti zaštite intelektualne svojine, informatičke podrške, planiranja i realizacije poslovnog modela, koraka u osnivanju novih preduzeća, za one koji to nisu do sada uradili i načina konkurisanja za finansijsku podršku kod različitih fondova – izjavio je Koordinator NTI prof. dr Dragan Povrenović i pozvao sve mlade i inovativne ljude da predstave svoje ideje.

 

Konkurs za učešće na izložbi SLIKA / SADA

 

Formular za kategoriju Inovativno selo biće objavljen naknadno. Prijave u ovoj novoj kategoriji primaće se, takođe, do 5. maja 2022. Sve informacije o takmičenju i i prijavi možete naći na sajtu Inovacija.org.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište