fbpx

header

Konkurs “Izlažem prvi put” u Domu Jevrema Grujića

konkurs-izlažem-prvi-put-

Ukoliko želite da pokažete svoje radove iz oblastiumetnosti, ne propustite letnji konkurs “Izlažem prvi put” u Doma Jevrema Grujića, koji će trajati do 15. avgusta.

 

Šesti Beogradski kontrapunkt posvećen Nikoli Tesli

 

Кonkurs “Izlažem prvi put” je namenjen studentima osnovnih studija nekog od umetničkih fakulteta ili katedre koja se bavi umetnošću. Jedini uslov za učešće u konkursu jeste da učesnik nikada nije izlagao izvan (organizacije) fakulteta.

 

 

Prijave treba poslati na imejl adresu domjevremagrujica@gmail.com sa osnovnim podacima (ime i prezime / godište / godinu studija / univerzitet / fakultet / katedra), potom kratka biografija (ne više od pola strane A4)), PDF ili  wetransfer link (u okviru mejla) sa jednim ili najviše pet radova kojima se kandidat prijavljuje, te podatke o radu (naziv, tehnika, godina, dimenzija i par rečenica koje opisuju delo).

 

Učesnici konkursa dobiće potvrdu o prijemu prijave u roku od jednog dana, a ukoliko im kojim slučajem ne stigne, mogu pozvati na broj telefona: 011 407 3612.

 

Povezane vesti

konkurs-za-volontere

Кonkurs za volontere na Dan nauke

Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Кonkurs za volontere za učešće u realizaciji Dana nauke koji će se tradicionalno održati 10. jula.   Zainteresovani studenti mogu se prijaviti

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište