fbpx

header

Indirekt Showcase festival otvorio poziv za bendove i solo izvođače

Indirekt-Showcase-festival-2022

U Domu omladine Beograda održaće se „Indirekt Showcase Belgrade“ od 17. do 19. novembra.

 

„Indirekt Showcase Belgrade“ je prva organizacija ovog tipa u Srbiji. Nakon što je prošle godine prvi put organizovan pod jednim krovom, ove godine Indirekt se održava osmi put i nastavlja da raste.

 

Indirekt ima međunarodni karakter i daje mogućnost bendovima iz Srbije i regiona. Cilj je da ih angažuju strani agenti, izdavači, festivali, učesnici konferencija i panelisti, da nastupaju na inostranim festivalima, u relevantnim koncertnim prostorima i svemu što čini muzičko tržište. Uz važne društvene faktore otvara mogućnost za uspostavljanje novih veza publike i muzike odakle god ona dolazi.

 

 

– U ovogodišnjem konceptu muzičkog programa, sa željom da se pozicioniramo kao „generator“ regionalnog muzičkog tržišta. Predstavićemo etablirane, inovativne i značajne bendove. Poziv je otvoren za nove i mlade bendove i solo izvođače sa značajnim potencijalom. Otvaramo prostor za napredak i direktno utičemo na početak muzičkog napretka i afirmacije – navodi organizacije festivala.

 

Uz prijateljske vibracije i saradnju, Indirekt je orijentisan ka većoj dostupnosti i uključivanju regiona Balkana u evropsko i globalno muzičko tržište, saradnji institucija u regionu, koncertnih prostora, festivala, medija i pojedinaca, vodeći se isključivo kvalitetom.

 

Konkurs za bendove i solo izvođače otvoren je do 01. juna. Sve dodatne informacije možete dobiti putem mail adrese i sajta Indirect.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište