fbpx

header

Foto konkurs: Najlepše fotografije s knjigom

Izdavačka kuća Arhipelag povodom petnaest godina od osnivanja raspisuje konkurs za najbolju fotografiju na temu “Najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga”.

 

Do 6. maja pošaljite nove ili neobjavljene fotografije nekog od vaših svakodnevnih trenutaka provedenih s jednom od knjiga Arhipelaga. U obzir dolazi fotografija s bilo kojom knjigom Arhipelaga objavljenom u proteklih petnaest godina.

 

Odluku o najboljim fotografijama doneće stručni žiri koji sačinjavaju poznati fotografi, pisci i dizajneri. Odluka će biti objavljena 15. maja, na dan kada je pre deceniju i po osnovana Izdavačka kuća Arhipelag.

 

Fotografije pošaljite u JPG formatu, minimalne veličine 500 piksela i maksimalne veličine do 5 MB na e-mail: price@arhipelag.rs ili na adrese naloga Arhipelaga na društvenim mrežama (twitter.com/arhipelagb i www.facebook.com/arhipelag).

 

U obzir će biti uzete samo fotografije koje ranije nisu objavljivane. Fotografske tehnike, kao i izbor knjiga Arhipelaga koje će biti predstavljene na fotografijama su slobodni.

 

Jedan autor može poslati na konkurs najviše pet fotografija.

 

Zajedno s fotografijom s kojom konkuriše, autor treba da pošalje naziv fotografije i svoje kontakt podatke.

 

Tri najbolje fotografije biće nagrađene knjigama u izdanju Arhipelaga. Autor najbolje fotografije dobiće pet knjiga iz Arhipelagove edicije Zlatno runo. Dobitnik druge nagrade dobiće četiri knjige iz edicije 100 slovenskih romana, dok će dobitnik treće nagrade dobiti tri knjige iz edicije Znakovi.

 

Odabrane fotografije Arhipelag će objaviti u partnerskim medijima, u Arhipelag magazinu, na sajtu www.arhipelag.rs, kao i na svojim nalozima na društvenim mrežama.

 

Nagrade za “Najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga” biće uručene dobitnicima do kraja maja.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište