fbpx

header

Budi student na jedan dan – evo i kako

Student

Za sve učenike završnih godina srednje škole Prirodno matematički fakultet opet organizuje akciju „Budi student 1 dan”, a glavna motivacija je da pruži  budućim studentima što više informacija o akademskom životu.

 

Poziv za srednjoškolce: Vojna akademija otvara svoja vrata za zainteresovane

 

Zajedničkim snagama studenti i profesori sa PMF-a će se potruditi da na najbolji mogući način đacima približe kako izgleda studentski život. U okviru akcije srednjoškolci će imati priliku da slušaju zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, da odu na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, vide kako izgledaju čitaonice, biblioteka, prošetaju kampusom …

 

 

Budući studenti će moći da “okuse” studentski život od 21. do 25. marta, a za učešće se mogu prijaviti do 11. marta.

 

Prijava je obavezna, a potrebno je popuniti formular koji se može pronaći na sajtu PMF-a i zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

 

“Budi student 1 dan” PMF organizuje već nekoliko godina unazad i do sada je učestvovalo preko 1000 srednjoškolaca, oduševljenih neformalnom, opuštenom atmosferom u kojoj su mogli da postave pitanje i saznaju sve ono što ih zanima, a što se tiče njihovog budućeg akademskog života.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište