fbpx

header

Besplatni letnji IT kursevi – prijavite se danas!

IT Bootcamp

Prijave su počele, ne oklevajte. Neprofitna i besplatna škola IT Bootcamp poziva kandidate da se prijave na novi ciklus kurseva, koji će početi krajem jula ove godine.

 

U ponudi su kursevi Testiranje Softvera (QA), Razvoj veb stranica (WordPress), Osnove programiranja (Java) i Agilni projektni menadžment u IT-ju. Кursevi su namenjeni svim punoletnim građanima, sa trajnim prebivalištem na teritoriji Srbije, koji nemaju formalno predznanje ili radno iskustvo iz ove oblasti.

 

 

IT Bootcamp

IT Bootcamp

 

Cilj škole je da pruži besplatno znanje motivisanim i vrednim pojedincima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u sferi informacionih tehnologija. Кursevi traju imeđu 8 i 13 nedelja (u zavisnosti od izabranog kursa) i prilagođeni su tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

 

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od osnivanja škole 2018. godine do danas 60 odsto polaznika je našlo svoju šansu na tržištu, u preko 230 IT kompanija, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Zahvaljujući online nastavi škola je dobila mogućnost da organizuje kurseve na teritoriji cele Srbije.

 

IT Bootcamp

IT Bootcamp

Prijave za kurseve će biti otvorene do 14. juna, a više informacija o programu kurseva, obavezama polaznika, kao i formulare za prijavu možete pronaći na sajtu škole itbootcamp.rs.

 

 

Povezane vesti

konkurs-za-volontere

Кonkurs za volontere na Dan nauke

Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Кonkurs za volontere za učešće u realizaciji Dana nauke koji će se tradicionalno održati 10. jula.   Zainteresovani studenti mogu se prijaviti

Opširnije »

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište