fbpx

header

Besplatni letnji IT kursevi – prijavite se danas!

IT Bootcamp

Prijave su počele, ne oklevajte. Neprofitna i besplatna škola IT Bootcamp poziva kandidate da se prijave na novi ciklus kurseva, koji će početi krajem jula ove godine.

 

U ponudi su kursevi Testiranje Softvera (QA), Razvoj veb stranica (WordPress), Osnove programiranja (Java) i Agilni projektni menadžment u IT-ju. Кursevi su namenjeni svim punoletnim građanima, sa trajnim prebivalištem na teritoriji Srbije, koji nemaju formalno predznanje ili radno iskustvo iz ove oblasti.

 

 

IT Bootcamp

IT Bootcamp

 

Cilj škole je da pruži besplatno znanje motivisanim i vrednim pojedincima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u sferi informacionih tehnologija. Кursevi traju imeđu 8 i 13 nedelja (u zavisnosti od izabranog kursa) i prilagođeni su tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

 

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od osnivanja škole 2018. godine do danas 60 odsto polaznika je našlo svoju šansu na tržištu, u preko 230 IT kompanija, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Zahvaljujući online nastavi škola je dobila mogućnost da organizuje kurseve na teritoriji cele Srbije.

 

IT Bootcamp

IT Bootcamp

Prijave za kurseve će biti otvorene do 14. juna, a više informacija o programu kurseva, obavezama polaznika, kao i formulare za prijavu možete pronaći na sajtu škole itbootcamp.rs.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište