fbpx

header

Konkurs za učešće na izložbi SLIKA / SADA

konkurs-za-ucesce-na-izlozbi-slika-sada

Udruženje likovnih umetnika Srbije (ULUS) poziva sve umetnike, umetnice i umetničke grupe da podnesu prijave za izlaganje na godišnjoj izložbi Slikarske sekcije ULUS-a koja će se održati u Umetničkom paviljonu „Cvijeta Zuzorić“ u periodu od 24. februara do 17. marta 2022. godine.

 

Izložbu Slikarske sekcije SLIKA / SADA organizuje i žirira Odbor Slikarske sekcije na osnovu koncepta Mihaela Milunovića.

 

Svoje predloge možete poslati najkasnije do 20. januara 2022. godine isključivo u digitalnom formatu na elektronsku adresu: slikarskasekcija@gmail.com. U naslovu mejla napišite ime učesnika i naziv konkursa (primer: “Petar Petrović – Prijava za izložbu Slikarske sekcije 2022”).

 

Prijava za konkurs treba da sadržisledeće:

 

-Ispunjen prijavni list,
-Vizuelnu dokumentaciju rada sa kojim se konkuriše.

 

Nepotpuni predlozi i pristigli posle navedenog roka neće se razmatrati. Sav dostavljeni material će biti upotrebljen za svrhe promocije izložbe i aktivnosti Udruženja. Članovi ULUS-a koji imaju izmirene članarine za tekuću godinu nisu u obavezi da pokriju kotizaciju koja iznosi 2.000 RSD. Uplatu kotizacije izvršiti na tekući račun ULUS-a: 325 – 9500 – 600026388-38

 

Rezultati konkursa za učešće na izložbi SLIKA / SADA će biti objavljeni najkasnije do 5. februara 2022. godine, a radovi koji prođu žiriranje potrebno je da se dostave do 20. februara 2022. godine. Troškove dostave i transporta radova snose umetnici.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište