fbpx

header

Konkurs za najbolji spot MUZZIK TV: Prijave su u toku

MUZZIK-TV

Festival MVA 2K21 ponovo je raspisao konkurs za najbolje video spotove u 2021. godini na MUZZIK TV.

 

Festival kratkog muzičkog filma, muzičko – filmske manifestacije želi da predstavi i podstakne razvoj muzičke, filmske i video industrije u regionu.

 

Konkurs je otvoren 15. decembra, a prijavljivanje traje do 15. januara 2022. godine. U selekciju ulazi sva produkcija kratkih muzičkih filmova objavljenih u periodu od 1. januara 2021. do 31. decembra 2021.

 

 

U okviru prošlogodišnjeg konkursa, festival je kao nagradu podelio „custom made” gitare legendarne marke „Fender”. Nagrade su bile više nego atraktivne, te je i radost dobitnika, koja je bila i više nego očigledna,  pretočena u video poruke koje su slali organizatorima festivala.

 

Kategorije u kojima se kratki filmovi takmiče su sledeće: 1. Najbolji video, 2. Video novog izvođača, 3. Rock, 4. Fusion, 5. Pop, 6. Electro Dance Music, 7. Indie, 8. Hip hop, 9. Režija, 10. Montaža, postprodukcija i specijalni efekti, 11. Kamera, 12. Koncept i art direkcija, 13. Koreografija, 14. Animirani video, 15. Glavna uloga i 16. Video sa porukom.

 

MUZZIK TV je, sa svojih 7 od ukupno 12 TV kanala, odnedavno postala deo ponude velikog hrvatskog provajdera A1.

 

MUZZIK-TV

MUZZIK TV

 

– Sada smo dostupni mnogo većem broju gledalaca u regionu a samim tim naš kvalitet, inovativnost, poruka, vizual i još toliko drugog takođe. Cilj nam je da se širimo i na druga tržišta sa svim onim za šta se kao TV kuća borimo i šta promovišemo – rekli su iz organizacije festivala.

 

Zato se i ove godine pozivaju muzičke kuće, autori, producenti, grupe i pojedinci da se prijave na ovaj konkurs putem mejla muzzikvideoawards2021@gmail.com.

Plan je da se zajedno proglase dobitnici na velikoj muzičkoj video fešti sredinom maja meseca 2022. godine i kako bi se, na radost nove generacije dobitnika, širila priča o dobroj muzici i spotovima.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište