fbpx

header

Konkurs pozorišta Dadov: Nova audicija za glumce

Audicija-Dadov

Audicija za nove članove Škole glume i govora Omladinskog pozorišta DADOV biće održana u subotu, 22. i nedelju, 23. januara 2022. godine od 11 sati.

 

Prijava za audiciju vrši se putem sajta www.dadov.rs klikom na polje „OVDE SE PRIJAVI“ u baneru za Audiciju. U prijavi je potrebno navesti željeni datum audicije (22. ili 23. januar), godinu rođenja kandidata i kontakt telefon (mobilni).

 

Za više od šezdeset godina svog postojanja DADOV je mesto u kojem osnovci i srednjoškolci, kroz Školu glume i govora, razvijaju svoje talente, stiču veštine, tehnike i znanja. Osim toga, Škola je idealna prilika za druženje, oslobađanje od stidljivosti, učenje pravilnog i prirodnog govora.

 

U DADOV- u su svoje uspešne karijere započinjali brojni dramski umetnici: glumaci, reditelji, dramaturzi, scenografi. Neki od njih su Miloš Žutić, Svetlana Bojković, Predrag Ejdus, Jelisaveta Sablić, Mirjana Karanović, Dara Džokić, Marko Živić, Srđan Karanović… Oni glumci koji pripadaju mlađim generacijama su Tamara Dragičević, Ivan Zekić, Miloš Biković, Brankica Sebastijanović, Milan Marić…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pozoriste Dadov (@pozoriste_dadov)

 

Audicija DADOV je za sve zainteresovane devojčice i dečake od 7 do 19 godina. Za audiciju je potrebno je pripremiti: recitaciju, imitaciju i monolog. Audicija je besplatna.

 

Kroz nastavu Škole polaznike će voditi naši dugogodišnji tim predavača: Darijan Mihajlović i Srđan Karanović, profesori na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, reditelj Predrag Stojmenović, docent na predmetu gluma Akademije umetnosti, dr Radovan Knežević, profesor dikcije na Fakultetu dramskih umetnosti, Đorđe Marković, docent na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, glumica Milica Janketić, docent na predmetu gluma Akademije umetnosti i koreograf Milan Gromilić, profesionalni igrač Pozorišta na Terazijama.

 

Posle četiri meseca rada škole biće održan javni čas na kojem će polaznici imati prilike da pokažu stečeno znanje.

 

O svemu možete dobiti više informacija putem telefona 011/ 3234886 ili na našem sajtu www.dadov.rs.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište