fbpx

header

Konkurs MVA 2K21 otvoren do 15. februara

Pod naslovom “MVA 2K21” ponovo je otvoren konkurs Festivala kratkog muzičkog filma, muzičko – filmske manifestacije koja želi da predstavi i podstakne razvoj muzičke, filmske i video industrije u regionu.

 

Konkurs je otvoren 15. decembra, a prijavljivanje traje do 15. februara 2022. godine, u selekciju ulazi sva produkcija kratkih muzičkih filmova objavljenih u periodu od 1. januara 2021. – do 31. decembra 2021.

 

– Nagrade koje smo delili prošle godine, „custom made” gitare legendarne marke „Fender”, bile su više nego atraktivne pa je i radost naših dobitnika, pretočena u video poruke koje su nam slali, bila je više nego očigledna – rekli su organizatori.

 

Kategorije u kojima se ovi kratki filmovi takmiče su sledeće: 1. Najbolji video, 2. Video novog izvođača, 3. Rock, 4. Fusion, 5. Pop, 6. Electro Dance Music, 7. Indie, 8. Hip hop, 9. Režija, 10. Montaža, postprodukcija i specijalni efekti, 11. Kamera, 12. Koncept i art direkcija, 13. Koreografija, 14. Animirani video, 15. Glavna uloga i 16. Video sa porukom.

 

MUZZIK TV je, sa svojih sedam (od ukupno dvanaest) TV kanala postala deo ponude velikog hrvatskog provajdera A1, pa se tako gledanost proširila na veći deo regiona!

 

Muzičke kuće, autori, producenti, grupe i pojedinci koji se još nisu prijavili , imaju preostalih da to uradde u narednih 15 dana na konkurs na mejl: muzzikvideoawards2021@gmail.com.

 

Ime dobitnika biće proglašeno na velikoj muzičkoj video žurki sredinom maja 2022. godine i kako bi se širile priče o dobroj muzici i spotovima.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište