fbpx

header

POZIV ZA AUTORE Konkurs za Martovski festival otvoren do 17. januara

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda obaveštavaju sve domaće produkcije i autore da je do 17. januara 2022. godine rok za podnošenje prijava za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 69. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma – Martovski festival.

 

Prijava za domaće takmičarske kategorije festival vrši se isključivo preko sajta: www.martovski.rs.

 

Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, isključivo za prijavu kratkometražnih filmova i to u sledećim kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i video art. Prilikom prijavljivanja međunarodnih filmova plaća se naknada (submission fee) u iznosu od $20, a prijava na konkurs se vrši isključivo preko Filmfreeway platforme Martovskog festivala do 17. januara 2022. godine, na sledećem linku: https://filmfreeway.com/MARTOVSKI

 

Konkurs važi za filmove proizvedene 2020. godine i kasnije.Producenti ili autori selektovanih filmova biće obavešteni najkasnije do 1. marta 2022.

 

Festival će biti održan od 29. marta do 2. aprila 2022. godine u Domu omladine Beograda. Usled globalno neizvesne epidemiološke situacije, Odbor Martovskog festivala zadržava diskreciono pravo da usled zdravstvenih mera i propisa koji budu važili u vreme održavanja festivala, donese odluku o eventualnom pomeranju ili odlaganju istog.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište