fbpx

header

Izabrano 45 polufinalista nagrade „Milan Mladenović“

Nagrada-Milan-Mladenović-2022

Stručni žiri nagrade „Milan Mladenović“ uvrstio je u polufinale 45, od 219 pesama prijavljenih na konkurs iz čitavog regiona.

 

Žiri čine Mile Kekin, Sonja Lončar, Matjaž Manček, Edo Plovanić i Dragiša Uskoković. Oni će odabrati 12 finalista koji će biti poznati početkom avgusta. Potom će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji „Zadužbine Milana Mladenovića“.

 

U polufinale su ušli pesme „Afrodizija“ Jovceta Pandeva, „Anatomija“ Subodeksa, Fantomova „Barbara“, „Begame“ koju izvode Dani Dimitrovska i Pijan Slavej. Ostale: „Bez straha“ Eja, „Brat“ Natali, „Brezvetrje“ Martin Ramoveš trija, „Cenzurirana“ Gruntera, „Čezneš da me zezneš“ Takura i „Cvet“ Alhambre.

 

„Zadužbina Milana Mladenovića“ je saopštila da su u izboru i „Da l’ te neko tako zna“ Despota Tomića, „Daleko“ Lave Fenjer sa Esmom Num. Izabrani su i „Daleko“ Mihaila Tatića, „Danima je vruće“ Savane, „Dijete u meni“ Gorana Gumpa, „Doma“ Dine Jašari. Tu su i „Dupe“ Oli Pop, „Fatamorgana“ Porto Morta i „Flaster“ Velikih umova sa Šajborgom.

 

Tu su i „Godina bez dodira“ Anje Štark, „Hodajmo na rukama“ Releja, „Krećem se“ Proto tipa, „Krizantema“ Žena. Tu su i „Ljubimo se“ Luke Rajića, „Lovori“ Jungkulovskog, „Mango“ Miša, „Meke ruke“ Čuvarkuće, „Nebo je opet crveno“ Ivice sa Lukom Rajićem, „Oblike oblakov“ Zalagaspera i „Opet“ Ljubičica.

 

Slede abecednim redom „Oprostite, oprostite, oprostite“ Šize, „Prepih“ Perona, „Prjatučki (Kdo bo rešil svet)“ Mrfija. Tu su i „Riječ“ koju izvodi Zajne, „Sami“ Benda Ivo Horvat, „Samo ti i ja“ Sentinea, „Sidro“ Bohemije, „Sivi dani“ Turbo Trans Turista, „Sivi grad“ Jeretika i „Slabo kontaš“ Velahavlea.

 

Spisak upotpunjuju „Sve što osećam“ Sane Garić, „Ti me razumiješ“ Leni, „Tvor“ Lava Chuka. U trci za nagradu „Milan Mladenović“ ušli su i „Usne uz rebra (Nanana)“ Tama i „Zavrti me“ koju izvodi Šajzerbiterlemon.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište