fbpx

header

Info dan o konkursu Inovativne Laboratorije

info-dan-konkurs-kreativna-evropa-2022

Javni poziv za inovativne laboratorije u okviru programa Kreativna Evropa otvoren je do 7. septembra. Sada se održava i Info dan vezan za ovaj konkurs.

 

Cilj je da se pruži podsticaj saradnji različitih organizacija u polju kulture i audiovizuelnih delatnosti. Poenta je razvijanje inovativnih digitalnih rešenja (alata, metodologija ili modela) u domenu zelenih ili inovativnih obrazovnih praksi.

 

Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje info dan na temu ovog konkursa. Info dan se održava u petak, 15. jula u 12 časova u prostoru Kreativnog haba Nova Iskra (Cara Uroša 18).

 

O smernicama konkursa, idejnom i finansijskom planiranju projekata i mogućnostima za pronalaženje partnera govoriće tim Deska Kreativna Evropa Srbija.

 

Na konkurs se mogu prijaviti različite vrste ustanova i organizacija. Bitno je da deluju u polju umetnosti, kulture i audiovizuelnih delatnosti. Svi zainteresovani profesionalci u kulturi koji žele da se prijave su ohrabreni da to i učine.

 

Prijave učešća su obavezne putem kratkog onlajn formulara.

 

Tim Deska Kreativna Evropa Srbija pruža savetodavnu podršku svima koji planiraju da konkurišu. U narednom periodu biće otvoreni pozivi za seminare i treninge za ovaj i druge konkurse programa Kreativna Evropa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište