fbpx

header

Uvodni kurs šivenja organizuje brend Lolam

brend-lolam-uvodni-kurs-šivenja

Ako su modni dizajn, šivenje, kreiranje odevnih kombinacija, ili pak moda u širem smislu, nešto što vam budi znatiželju, prijavite se za uvodni kurs šivenja koji organizuje brend Lolam.

 

Svi koji imaju volje da se oprobaju u nečemu novom, ali i da krenu putem modne industrije, pozvani su na uvodni kurs šivenja, koji će od vizije uobličiti realne rezultate i kvalitetne kreacije. Program je namenjen i osobama koje žele da nauče da šiju, ali im tutorijali na internetu deluju previše komplikovano. Takođe, i polaznicima kojima je motiv za učenje taj što nigde ne mogu da pronađu kroj ili boju odevnih komada koji bi im u potpunosti pristajali.

 

Uvodni kurs šivenja brend Lolam traje šest nedelja, a ukupno četiri sata na sedmičnom nivou. Na adresi Trg Nikole Pašića 8 polaznici će imati sve od neophodnih alata na raspolaganju: industrijske mašine, makaze, konac, tkanine, ali i sve ostalo što je neophodno za nesmetan rad i brz modni napredak.

 

Za više informacija, kao i direktne prijave, kontaktirajte Lolam Instagram stranicu ili broj telefona 064/30-43-048 već danas!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište