fbpx

header

Besplatne radionice za mlade tokom januara i februara

besplatne-radionice-za-mlade

Besplatne radionice za decu i mlade uzrasta od 14 do 19 godina održavaće se svake subote tokom januara i februara u Кulturnom centru Dorćol i prostorijama Galerije X vitamin.

 

Radionice se održavaju sa ciljem da svojim prolaznicima omoguće da se kroz kreativan rad edukuju u oblastima video žurnala, kaligrafije i istorije umetnosti. Radionice video žurnala vodi Nemanja Lađić, a na njima će mladi imati prilike da dobiju informacije o teorijskim i istorijskim okvirima video arta i uz pomoć svojih mobilnih telefona nauče kako da razrade, razviju i izvedu svoje ideje.

 

Na radionicama kaligrafije Jelene Manić polaznici će se upoznati umetnošću lepog pisanja, s fokusom na izučavanje ćiriličnog pisma.

 

Projekat „Šetnja kroz istoriju s Oliverom Tomićem“ obuhvata seriju predavanja iz oblasti istorije umetnosti i teorije.

 

Znanje o bogatom kulturno-umetničkom nasleđu i stvaralaštvu svoje sredine polaznici mogu steći na teorijskim predavanjima uz redovnu i mladima dostupnu video prezentaciju.

 

Povezane vesti

konkurs-za-volontere

Кonkurs za volontere na Dan nauke

Centar za naučno-istraživački rad studenata Biološkog fakulteta raspisuje Кonkurs za volontere za učešće u realizaciji Dana nauke koji će se tradicionalno održati 10. jula.   Zainteresovani studenti mogu se prijaviti

Opširnije »

Popularno

Najnovije

klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada
radionica-fotografije-2022
Besplatna radionica fotografije za mlade
ensh-niko-nikolic-kvaka-22
Ensh + Niko Nikolić koncertom u Kvaka 22
Thrift-Market-kvaka-22-2022
Treći Thrift Market u prostoru Kvaka 22
nft-miodrag-pejakovic-it-2022
IT inženjer Migabajt objašnjava kako do zarade od NFT

Pozorište