fbpx

header

Besplatne onlajn pripreme iz matematike za prijemne ispite

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu organizuje besplatne onlajn pripreme za fakultetske prijemne iz matematike i informatike.

 

Pripreme počinju u utorak, 1. februara, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog na portal https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs

 

Godinama unazad ove pripreme održavaju se onlajn, kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona, da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu. Pripreme će pokriti sve oblasti neophodne maturantima da uspešno polože fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.

 

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato su ove pripreme u potpunosti besplatne. Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni i registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu i odloženo da pogledaju.

 

Pripremna nastava će se držati svakog utorka od 20 časova, a prvi čas je zakazan za utorak, 1.2.2021. od 20 časova.

 

Na početku priprema će biti obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a potom će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da rešimo zajedno. Takođe, tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište