fbpx

header

Besplatne onlajn pripreme iz matematike za prijemne ispite

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu organizuje besplatne onlajn pripreme za fakultetske prijemne iz matematike i informatike.

 

Pripreme počinju u utorak, 1. februara, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog na portal https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs

 

Godinama unazad ove pripreme održavaju se onlajn, kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona, da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu. Pripreme će pokriti sve oblasti neophodne maturantima da uspešno polože fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.

 

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato su ove pripreme u potpunosti besplatne. Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni i registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu i odloženo da pogledaju.

 

Pripremna nastava će se držati svakog utorka od 20 časova, a prvi čas je zakazan za utorak, 1.2.2021. od 20 časova.

 

Na početku priprema će biti obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a potom će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da rešimo zajedno. Takođe, tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište