fbpx

header

Zašto svi treba da pogledamo predstavu “Mali – veliki princi”

Sigurno se sećate šta je mali princ sve rekao o odraslima. Nakon što je uvideo kakvi su, jednom prilikom je zabeležio: „Dugo sam živeo među odraslima. Video sam ih sasvim izbliza. To nije mnogo popravilo moje mišljenje o njima“. Duško Radović je kazao “Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, sem para, roditelji ništa nisu mogli dati”.

 

Zato pogledajte predstavu “Mali – veliki princi” 5. Februara 2022. u UК Parabrod u Beogradu, jer ona je i za decu i odrasle, kako za malu, tako i za veliku decu.

 

Naime, ova predstava je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Dečak-princ jednog malenog sveta se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do svojih roditelja, ali kada se oni konačno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo. Dečak rešava da se otisne u život i istraži druge planete . U toj igri – pustolovini pridružiće mu se i mama i tata.

 

To će biti dragoceno putovanje za sve njih jer će ponovo otkriti koliko je važno da budu tu jedni za druge i na putu sazrevanja uče zajedno.Na tom putu upoznaće mnoge neobične ljude i njihove čudne svetove, ali će i steći divne prijatelje uz koje će naučiti da je pravo odrastanje moguće samo ukoliko se okružimo onima koje volimo.

 

Ova razigrana dramatizacija Malog princa – naučiće decu da vrednuju prijateljstvo i ljubav – a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo, a upravo su ti trenuci-male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život.

Povezane vesti

Veče posvećeno Borislavu Pekiću

U subotu, 2. jula, biće priređeno veče “Sećanje na Borislava Pekića- 30 godina od smrti”, kod spomenika legendarnom srpskom književniku na Cvetnom trgu u Beogradu.   Basista Aleksandar Ðukić i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Borislav Pekić
Veče posvećeno Borislavu Pekiću
Rok-koncert-noć-u-gradu-2022
Noć u gradu: Žurke koje nas očekuju ovog vikenda
pia-leino-roman-nebesa-2022
Na festivalu „Art-Anima“ predstavljanje romana „Nebesa“
kamen-spoticanja-spomen-obelezje-2022
Postavalja se spomen obeležje „Kamen spoticanja“
klavir
Muzički performans Nade Kolundžije u Skupštini grada

Pozorište