fbpx

header

Zašto svi treba da pogledamo predstavu “Mali – veliki princi”

Sigurno se sećate šta je mali princ sve rekao o odraslima. Nakon što je uvideo kakvi su, jednom prilikom je zabeležio: „Dugo sam živeo među odraslima. Video sam ih sasvim izbliza. To nije mnogo popravilo moje mišljenje o njima“. Duško Radović je kazao “Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, sem para, roditelji ništa nisu mogli dati”.

 

Zato pogledajte predstavu “Mali – veliki princi” 5. Februara 2022. u UК Parabrod u Beogradu, jer ona je i za decu i odrasle, kako za malu, tako i za veliku decu.

 

Naime, ova predstava je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Dečak-princ jednog malenog sveta se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do svojih roditelja, ali kada se oni konačno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo. Dečak rešava da se otisne u život i istraži druge planete . U toj igri – pustolovini pridružiće mu se i mama i tata.

 

To će biti dragoceno putovanje za sve njih jer će ponovo otkriti koliko je važno da budu tu jedni za druge i na putu sazrevanja uče zajedno.Na tom putu upoznaće mnoge neobične ljude i njihove čudne svetove, ali će i steći divne prijatelje uz koje će naučiti da je pravo odrastanje moguće samo ukoliko se okružimo onima koje volimo.

 

Ova razigrana dramatizacija Malog princa – naučiće decu da vrednuju prijateljstvo i ljubav – a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo, a upravo su ti trenuci-male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište