fbpx

header

Za ove filmove se čekanje isplati: Donosimo vam 10 naslova

praznični-filmovi-rebelgrade-lista

Kada je Netfliks u pitanju, čekanje uglavnom nije na ceni. Do sada su dokazali da filmove iz njihove produkcije ne zaobilaze ni stručnjaci iz sveta filma.

 

Mnogo je naslova, ali smo izabrali one filmove koji se posebno izdvajaju. Na Netfliksovoj listi „Worth the Wait“ možete naći filmove koji će se naći na platformi od 15 do 365 dana. Pročitajte i koje serije će uskoro biti dostupne.

 

Jeen-Yuhs – A Kanye Triology

 

„Jeen-Yuhs“ je američki dokumentarni film o životu repera, producenta ploča, biznismena i modnog dizajnera Kanjea Vesta.

 

Film je podeljen u tri čina. Prvi čin je premijerno prikazan na Sandens filmskom festivalu 23. januara 2022. godine. Dokumentarni film prati život Vesta. Intiman portret osobe čiji napredak ide uzlaznom putanjom, od repera do biznismena.

 

Sva tri dela dokumentarca će na Netfliksu biti objavljena 16. februara.

 

Forgive Us Our Trespasses

 

Drama „Forgive Us Our Trespasses“ je kratkometražni film u kom glume Noks Gibson, Haneke Talbot i Džastin Mader. Dečak sa deformitetom, razlikom u udovima, donosi smelu odluku dok trči u pokušaju da spasi život. On je na meti nacista koji love i ubijaju osobe sa invaliditetom.

 

Kratki film će se naći na platformi 17. februara.

 

Big Bug

 

Film „Big Bug“ je francuska naučnofantastična komedija čija se radnja odvija u 2050. godini. Žan-Pjer Žene je napisao i režirao film, U filmu igraju Dominik Pinon, Elza Zilberstajn, Izabel Nanti, Jusef Hajdi, Alban Lenoar i Fransoa Levantal.

 

Grupa zavađenih stanovnika predgrađa zaključana je u kući. Pobuna androida navela je njihove dobronamerne kućne robote da ih zatvore radi sopstvene bezbednosti.

 

Na Netfliksu izlazi 11. februara.

 

Guillermo Del Toro’s Pinocchio

 

Novi animirani film „Pinokio“ režirao je Giljermo del Toro i Mark Gustafson. Zasnovan je na dizajnu Grisa Grimlija iz 2002. godine koji je radio za italijanski roman „Pinokio“ od Karla Kolodija iz 1883. godine.

 

pinokio-filmove-2022

Pinokio

 

Animirani igrani film je rediteljevo debi izdanje. Glavne uloge tumače Evan Mekgregor, Dejvid Brejdli, Gregori Man, Fin Volfard, Kejt Blanšet, Džon Turturo, Ron Perlman, Tim Blejk Nelson, Bern Gorman, Kristof Valc i Tilda Svinton.

 

Scenario su napisali del Toro, Gris Grimli, Patrik Mekhejl i Metju Robins, prema priči del Tora i Robinsa.

 

Film je odlagan nekoliko puta, prvo je najavljen 2008. godine. Napokon, potvrđeno je da će biti objavljen u decembru 2022. godine.

 

The Privilege

 

Film „The Privilege“ prati bogate tinejdžere koji odlaze na privatnu školsku žurku. Tamo otkrivaju mračnu zaveru dok istražuju seriju čudnih natprirodnih pojava.

 

Ovaj horor impresivno prikazuje i naglašava mnoge strahove koji su zajednički adolescentima. Posebno se bazira na strahovima od osećaja otuđenosti i neshvaćenosti.

 

Maks Šimelpfenig i Lea van Aken glume u ovom modernom tinejdžerskom horor filmu.

 

Dostupan je od 9. februara.

 

Against the Ice

 

Istinita priča o prijateljstvu, ljubavi i strahopoštovanju. „Protiv leda“ je istorijski film o preživljavanju koji je režirao Piter Flint. Zasnovan je na delu „Dva protiv leda“ Ejnara Mikelsena, a scenario su napisali Nikolaj Koster-Valdau i Džo Derik.

 

Premijera je zakazana za 72. Berlinski međunarodni filmski festivali 2022. godine.

 

Na Netfliksu bi trebalo da se nađe 2. marta.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište