fbpx

header

Traumer stiže u Barutanu direktno iz pariskog podzemlja!

Traumer

Pravo iz pariskog podzemlja stiže Traumer, umetnik koji ima urođenu sposobnost da uplete suptilne narative i duboko nijansirane ritmove u svoj hipnotizirajući minimal house zvuk, a takođe i tvorac hita „Hoodlum“.

 

18. juna Traumer će nastupiti u beogradskoj “Barutani”, a performans francuskog producenta i Dj-a počeće u 23 časa.

 

Iste večeri podršku na sceni će mu pružiti beogradski DJ i promoter Nemax, ako i Mina Poznanović, prva pobednica Let`s mix it takmičenja.

 

David Pužado za Rebelgrade: Obožavam Beograd, ovde sam ostvario ono što sam želeo

 

Zahvaljujući svom planetarnom hitu, Traumer delimično može da zahvali što je već godinama veoma traženo ime evropske tehno scene.

 

Upravo pesma “Hoodlum” postala je prava tehno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene.

 

 

Široj publici ovaj Francus uglavnom je poznat po nešto tvrđem zvuku. Prava je istina da talentovani mladić u svom opusu neguje sve od beskompromisnog techno zvuka do melodičnih deep house i jazzy zvukova, što u punom sjaju pokazuje njegov producentski talenat.

 

Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih.

 

 

Karte za ovaj događaj možete kupiti putem cooltix.rs platforme, kao i na Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima. Cena je 990 dinara za regular i 1.390 za vip.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište