fbpx

header

Stiže novi Betmen: Da li ste spremni?

Betmen

Dugo očekivani superherojski film napokon stiže u domaće bioskope 3. marta, a oni koji nisu želeli da gledaju Roberta Patinsona u ulozi novog „Betmena“, nakon odgledanih trejlera za film vrlo brzo su promenili mišljenje.

 

Pogledajte trejler za novog „Betmena“

 

Reditelj filma Met Rivs najavio je da je u pitanju nešto drugačija priča o bogatašu Brusu Vejnu koji vodi dvostruki život kao osvetnik, a koji će dati potpuno drugu perspektivu u odnosu na onu koju smo do sada imali o Betmen univerzumu.

 

Osim toga što je stavljen akcenat na detektivsku stranu stripova o superheroju, baviće se pokušajima mladog Brusa Vejna da se izbori sa pojavom Ridlera, Pingvina i Žene-mačke.

 

Konukurs za filmove 20. festivala „Uhvati film“

 

Robert Patison

Foto: Youtube/printscreen

 

Novi filmski Betmen je još uvek neiskusan, na tek drugoj godini staža, koji se bori protiv kriminala i korupcije, te ostaje usamljen na strani pravde. Brus Vejn izazvan je da reši misteriju o nekoliko povazanih ubistava u Gotam sitiju, koji je znao i za bolje dane.

 

„Digitalni Muzej grada Beograda“ – aplikacija koju jedva čekamo

 

Zoi Kravic se sjajno snašla u ulozi Seline Kajl/Žene mačke, Pol Dejno je misteriozan u ulozi Edvarda Neštona/Zagonetača, a Džon Torturo u ulozi Karmajna Falkonea je još jednom pokazao da je jedan od najboljih epizodnih glumaca u istoriji Holivuda. U filmu se još pojavljuju i Džefri Rajt kao policajac Džejms Gordon, Endi Serkis kao Betmenov batler Alfred, Kolin Farel kao Osvald Koblpot/Pingvin i Piter Sarsgard kao okružni tužilac Gil Kolson.

 

Ne propustite novog “Betmena” u bioskopima od 3. marta, a u nastavku teksta pogledajte trejler za film:

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište