fbpx

header

Snima se spin-off serija filma „The Batman“

Kolin-Farel-Penguin-The-Batman

Snima se „The Batman“ spin-off serija o Pingvinu koji će se naći na HBOMax-u. Kolin Farel će se vratiti u mini seriju nakon što je glumio poznatog negativca Betmena u nedavno objavljenom filmu.

 

Serija je zasnovana na likovima koje su kreirali Bob Kejn i Bil Finger za DC. TV serija će pratiti lik, čije je pravo ime Ozvald Koblpot, dok se uzdiže kroz redove kriminalnog podzemlja Gotama.

 

– Svet koji je Met Rivs stvorio za „The Batman“ je onaj koji zahteva dublji pogled kroz oči Ozvalda Koblpota. Ne mogu da opišem koliko sam uzbuđen zbog istraživanja Oza kao lika dok se uzdiže kroz mračne redove da postane Pingvin. Biće dobro da ga vratimo na ulice Gotama zbog malo ludila i haosa – rekao je Farel.

 

Loren LeFrank će pisati seriju. Rivs, koji je režirao film o Betmenu će raditi kao izvršni producent zajedno sa Dilanom Klarkom. Adam Kasan je takođe izvršni producent, dok je Rafi Kron ko-izvršni producent.

 

 

– Dugo sam obožavalac Betmenovog univerzuma, a Metov film je tako moćan i hrabar. Uzbuđen sam i počastvovan što nastavljam da pričam priče u prljavom svetu Gotam Sitija. A koji je bolji izgovor nego da kanališem svog unutrašnjeg negativca i ispričam priču o Ozvaldu Koblpotu? Oduševljen sam što sa Kolinom, Metom, Dilanom radim na tome da ovu priču prenesemo na male ekrane – rekao je LeFrank.

 

Pingvin je jedan od najpoznatijih članova galerije Batman Rogues, obično prepoznatljiv po svom cilindru, monoklu i velikom broju smrtonosnih kišobrana. Što se tiče akcije uživo, lik su ranije igrali glumci Burges Meredit, Deni DeVito i Robin Lord Tejlor.

 

– Kolin je eksplodirao kao pingvin u filmu. To što će imati priliku da temeljno istraži unutrašnji život tog lika je apsolutno uzbuđenje. Dilan i ja smo toliko uzbuđeni što ćemo raditi sa Lorenom u nastavku Ozove priče dok nasilno grabi vlast u Gotamu – rekao je Rivs.

 

Iz HBO-a su rekli da su oduševljeni što publici donose novu verziju legendarnog DC lika koji nikada ranije nisu videli.

 

– Neverovatno je raditi sa Metom, Dilanom i Lorenom na nastavku ove priče i videti Kolina kako svoj izuzetan nastup u „Betmenu“ podiže na viši nivo – dodala je Sara Obri, šefica originalnog sadržaja za HBO Max.

 

„The Batman“ je debitovao u bioskopima u SAD 4. marta. Do danas je zaradio preko 250 miliona dolara na svetskim blagajnama. Film je takođe dobio pozitivne kritike od kritičara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište