fbpx

header

“Ti si taj”: Šta se desi kada potpuni stranci izgovore sudbnosno “da”

Šta se dogodi kada pop zvezda odluči da se uda za razvedenog profesora matematike koga prvi put vidi na svojoj propaloj ceremoniji venčanja saznaćete u novoj romatičnoj komediji “Ti si taj”, koji je počeo sa prikazivanjem u našim bioskopima.

 

Humanitarna premijera i tribina diplomskog filma „Ševa”

 

Ket Valdez (Dženifer Lopez) i nova zvezda u uponu Bastijan (Maluma) najprivlačniji su slavni par na svetu, čiji zajednički duet se vrtoglavo penje na svetskim top listama.

 

Par planira da se venča pred celim svetom zahvaljujući ceremoniji koja se prenosi putem više platformi, ali samo nekoliko sekundi pred izlazak na scenu Ket saznaje da je Bastijan vara sa asistentkinjom.

 

50 godina od filma “Kum”: Stiže serija koja otkriva tajne sa snimanja

 

Sa druge strane, razvedenog profesora Čarlija Gilberta (Oven Vilsonna) na koncert su odvukle njegova ćerka Lu (Kloi Kolman, iz HBO-ove serije “Nevine laži”) i njegova najbolja drugarica (Sara Silverman), a on ni ne sluti da će iste večeri oženiti planetarno popularnu pevačicu.

 

 

Dok njen krhki svet nestaje, pevačica odlučuje da se uda za čoveka iz publike, koji prihvata da uđe u brak pred čitavim svetom sa potpuno nepoznatom osobom.

 

Iako je u prvi mah mnogima delovalo kao suluda ideja, impulsivna reakcija pevačice pretvara se u sasvim neobičnu romanasu. Glavno pitanje koje se provlači kroz čitav film je: mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svetova premostiti jaz između sebe i izgraditi mesto gde oboje pripadaju?

 

U nastakvu teksta pogledajte trejler za film “Ti si taj”:

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište