fbpx

header

Prvi veliki koncert benda КOIКOI

KOIKOI

Bend КOIКOI održaće svoj prvi veliki koncert u Amerikani Doma omladine, 16. aprila sa početkom u 20 sati. Pažljivo osmišljen, režirani koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima.

 

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rock/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku.

 

Nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda koji će ovim nastupom prvi put izaći iz okvira klupske svirke.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KOIKOI (@koikoi_band)

 

КOIКOI je sveže ime na šarolikoj i razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni. Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima.

 

КOIКOI čine Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih vetrova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem, a to je stvaranje kvalitetnog indie rocka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu između raskoši mainstreama i intime undergrounda, koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj sceni predugo postoji.

 

Početkom 2021. godine КOIКOI postali su novi član porodice Mr. Moonlee, a rezultat je debitantski album “Pozivi u stranu”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KOIKOI (@koikoi_band)

Ulaznice će se naći u prodaji od petka, 25. marta, a najbržih 50 fanova će imati prilike da sve do nedelje, 27. marta, dođu do kompleta od dve karte po promotivnoj ceni od samo 1.000 dinara. Nakon prodatih prvih 50 kompleta, od ponedeljka se nastavlja prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 700 dinara. Svakih sledećih 50 karata povećavaće se cena za po 50 dinara dok ne dostigne cenu od 1.000 dinara. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara biće u prodaji sve do dana koncerta kada će cena iznositi 1.200 dinara.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište