fbpx

header

Priprema se biografski film o kralju pop muzike „Michael“

michael-jackson-film-2022

U toku su pripreme za biografski film o Majkl Džeksonu sa Grejem Kingom koji će producirati film „Michael“. Grejem je producirao i „Bohemian Rhapsody“, film o Frediju Merkjuriju.

 

Predstojeći film „Michael“ snima se uz blagoslov porodice i rukovodilaca zadužbine Majkla Džeksona. Scenario je napisao Džon Logan (Gladijator, Skyfall), koji je ranije radio sa Kingom na filmu „Avijatičar“ Martina Skorsezea.

 

Apsolutni pobednik: Adel osvojila tri Brit nagrade

 

Džon Branka i Džon Meklein, koizvršioci Džeksonovog imanja, produciraće biografski film zajedno sa Kingom. King je prvi put upoznao porodicu Džekson 1981. godine. Lionsgate će distribuirati film širom sveta.

 

– Počastvovan sam što mogu da prenesem njegovo nasleđe na veliko platno. Sedeći na stadionu „Dodger“ i gledajući „Victory Tour“, nikada nisam mogao da zamislim da ću skoro 38 godina kasnije dobiti privilegiju da budem deo ovog filma – objasnio je King.

 

Top lokacije za kupovinu polovnih knjiga: Beograd je jedna velika biblioteka

 

„Michael“ će publici dati dubinski prikaz komplikovanog čoveka koji je postao kralj popa. On će oživeti Džeksonove najlegendarnije nastupe jer daje informisan uvid u umetnički proces i lični život zabavljača.

 

– Još od malih nogu, kao član grupe Jackson 5, voleo je magiju bioskopa. Kao porodica, počastvovani smo što naša životna priča oživi na velikom ekranu – rekla je majka pokojnog pevača, Ketrin Džekson.

 

Umešanost Džeksonovog imanja u projekat sugeriše da se film neće baviti optužbama o seksualnom zlostavljanju dece. Optužbe su iznete protiv pevača tokom njegove karijere i nakon njegove smrti 2009. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište