fbpx

header

“Koronirajmo” – predstava koju treba da pogledate

Koronirajmo

U “Kulturnom centru Čukarica” 24. marta od 19 i 30 časova, održaće se predstava “Koronirajmo”, koja govori o sudbini mnogih parova minulih dve godine.

 

Predstava ,,Koronirajmo“ na duhovit način govori o mladom paru koji otpočinje zajednički život. Kriza koja je zadesila celu zemlju, zadesila je i njihovu vezu. Toliko su isti, a toliko drugačiji. Kako će izaći na kraj sa problemima?

 

Junaci u predstavi “Koronirajmo” predstavljeni su kao “On” ili “Ona”, jer mogu biti vaši poznanici, prijatelji, komšije, možda potpuni stranci, a možda i vi.

 

Dolaskom svetske pandemije mnoge veze su stavljene na test. Razlike su postale uočljivije, poslovi su stali, kriza unutar četiri zida, a ni napolju nije ništa bolje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @predstavakoronirajmo

 

Kako će glavni protagonisti prebroditi naizgled nesavladive probleme koje su ih zadesili, saznaćete u predstavi “Кoronirajmo”.

 

Vodeće uloge ove savreme priče nose Bojana Đurašković i Miloš Marković, koji su u isto vreme zaduženi za tekst i režiju.
Da li se emotivni par izvukao iz krize koja ih je zadesila, saznajte u predstavi “Koronirajmo” 24. marta u “Kulturnom centru Čukarice”.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Novogodišnja čarolija na Kolarcu

Praznični gala koncert “Novogodišnja čarolija” zakazan je za 27. decembar od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Na uzbudljivo muzičko putovanje publiku će povesti solisti Tamara Rađenović, sopran i

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Pozorište